אמא אדמה איתנו =]

אמא אדמה איתנו =]

אינדונזיה המדינה המוסלמית הכי גדולה בעולם שאיימה על ישראל לפני כמה ימים שהיא תפגע בה קיבלה היום מכה מצונמי בנתיים כבר 20 הרוגים

עלה מספר ההרוגים../images/Emo98.gif

מניין ההרוגים שפגע היום באינדונזיה עלה ל-37. הצונאמי פגע באי יאווה, בו נפשו גם תיירים רבים.

צונאמי באינדונזיה: 339 הרוגים, 601

צונאמי באינדונזיה: 339 הרוגים, 601 פצועים מניין ההרוגים עקב גלי הצונאמי שפקדו את האי ג'אבה באינדונזיה אינו מפסיק לטפס. כעת מדברים באינדונזיה על לפחות 339 הרוגים, ו-601 פצועים. כך מדווחת סוכנות הידיעות AP.

וכנראה זה לא הסוף

מספר ההרוגים בצונאמי שפקד את חופי אינדונזיה אתמול עלה ל-550. כוחות ההצלה עדיין מחפשים אחר כ-275 נעדרים.

אני שמח שנפגע מי שמאיים עלי ועל

המדינה שלי.. כמו שתהיה עכשיו רעידת אדמה באירן אני גם אהיה שמח

Fleddermaus

New member
מה הם עשו לך לעזאזל?!?

אם הם מוסלמים, אז מגיע להם למות בצונאמי? א]ילו אם הם שונאים אותך, מגיע להם למות בצונאמי? זה בדיוק מה שהפנאטים המוסלמים מאחלים לך. אתה באמת רוצה לרדת לרמה שלהם

Fleddermaus

New member
לרצות שהוא ימות כי הוא הפגין נגדך?

לשמוח על מוות של ילדים כי המדינה שלהם נגדנו והם, מה לעשות, נולדו מוסלמים?

iRoNBaLLz

New member
במלחמה לא תמיד יש מקום לבגרות

יש מקום להישרדות. אם ירידה לרמה שלהם היא הכרחית להישרדות, אז כנראה שכך עדיף. לפעמים אין ברירה... בינתיים לפחות יש.. ויאקי, עם כל הכבוד, זה לא היה בוגר במיוחד מצידך... אין להם שום קשר אליינו חוץ מבילבולי שכל של גנאי למעשים של ישראל... אגב, מתי שמעת שאינדונזיה איימה על פגיעה בישראל...? לא שמעתי על זה עד היום...

לפני כמה ימים

הם אמרו שהם יבואו לעשות גי'האד והם ישחררו את אדמת פלסטין! תעשה לי טובה פה אחרי פיגוע הם היו מחלקים סוכריות ברחוב מותר לי לחגוג את מותם

שרירי86

New member
לי נדמה שהוא שלם ,

יאקייייי אהבתי את זה "אם לא תרד לרמתו - יגבור עליך" איזה משפט חזק באמת טוב

למעלה