פירוט:
להן סקירה קצרה של הגיליון החדש מתוך ארכיון הפנזינים של אתר ראשכלב המקרטע: "MFM, גיליון 13 פברואר 2007 עותקים: 100 A5, 40 עמודים משתתפים: אוראל רייך, איה זמיר, אמיתי סנדי, בועז קדמן, ב. (דוקטור ואן-טוחעס) עומר, גיל לביא, זאב אנגלמאיר, ז'אן-מארק, טדי גולדנברג, יודפת (יודי) בר-שביט, מורן (כושי) סתיו, נטע דרור, עדי שמשי, עמית (פטר) כהן, רוני כהן. תוכן: הקדשה של אנגלמאיר; "עלילות יד כאפות"-קומיקס; טקסטים מתוך הפנזין ההומו של רוני כהן "איוושה!"; ביוגרפיה קצרה של ריצרד קורבן; "א'"-תרגום חופשי לשיר "San Quentin" של ג'וני קאש; "איתמר ואני"-קומיקס; מודעת חיפוש לזונות; כל מיני קומיקסים קטנים וקצרים למניהם; "מישהו למות עליו! מיני ביוגרפיה של דוד גרוסמן"-קומיקס; ציור של לאה פריינליך מתעללת בחתולים שלה; "נפגענו אך לא נכנענו: אמני הציור בפה וברגל בע"מ"-מה ששמעתם; "היציאה מהארון"-קומיקס; ציור של הרגל המנותחת שלי; "יד בתחת יד בריבה"-טקסט על מחלקה א' בבית החולים הפסיכיאטרי איתנים; "הנידון: תקיפת חייל ע"י טווס במהלך תרבות יום א'."-מה ששמעתם; "חדשות רעות"-קומיקס; "צוות לעניין"-קומיקס; "התנין"-קומיקס; "מושב קדמי – מושב אחורי"-חוברת עבודה לתלמיד בנושא זהירות בדרכים; "אקים ישראל – אגודה לאומית למפגרים בישראל (ע"ר)"-זה טוב זה, מצחיק, כן, כן. דיסק: ללא שם אוסף גאראז', פאנק ושטויות בעריכת בועז קדמן עיצוב עטיפה: בועז קדמן פרגמנט: "עכשיו כשהספר שלי הפך לסרט ישראלי מצליח בכיכובה של קטינה כוסית בתפקיד אופי סוף סוף ילך לי עם בנות על בטוח! בנות אמיתיות לא מז'ורנל. ואולי אני גם אגע להן בציצי! ואני אני אזיין אותן בפות ויוריד להן את הבגדים! והן יהיו ערומות! על אמת!" (מתוך: "מישהו למות עליו! מיני ביוגרפיה של דוד גרוסמן", עמ' 17)."