אמאל 'ה!!!!!

• פותח הנושא frig
  • פורסם בתאריך

frig

New member
אמאל 'ה!!!!!

היום.. היום!!! קיבלתי צו גיוס חדש.. הקדימו לי אותו מה-29/9 ל-22/7 !!!! משמע- עוד חודש וקצת!! איך מעכלים את זה?!?! הצצצצצצייייילו!

מיצי007

New member
זה בסדר.

אני יודעת את התאריך גיוס שלי כבר שנה ואני עדיין לא מעכלת את זה אני מתגייסת יום אחריך.

meital17

New member
את יודעת איזה גיוס זה../images/Emo35.gif

יש לי חברה שמתגייסת באותו יום כמוך.

מיצי007

New member
לפי מה שהבנתי

זה גיוס לשב"כ,משרד הבטחון,ומשרד ראש הממשלה(שזה דבר אחר,שכולנו יודעים מזה....) זה מה שאני יודעת.חיל האוויר-פקמציות ועוד. כי למשל חברה שלי שהייתה אמורה להתגייס איתי ועם שאר החברות שלי קיבלה צו שהקדים לה את הגיוס ביומיים. והיא לא מוינה לשום תפקיד. היא מתגייסת ב21 לחודש ה7 ואנחנו ב23.

frig

New member
אני יודעת ש...

ביום הזה יש גיוס של מודיעין ולמה שאני מיועדת- רכזת מתגייסים..

אפרתתת

New member
אה..

כבר קיוויתי שתגידי שאת איתי בקורס P: אני מתגייסת למאבחנת פסיכוטכנית.

meital17

New member
וואלה מוזר, גם אני אמורה ללכת לאותו

תפקיד כמוך אבל לי הקדימו מה- 29/9 ל- 21/9 יש שני מחזורים לתפקיד
או שמישהי מאיתנו כנראה לא תהיה בו

frig

New member
לא..פשוט..

אני מתגייסת ללשכ"ג גיוס חיפה, ואת לתל אביב.. כנראה שני מחזורים שונים..

אפרתתת

New member
שטויות...

את לא יכולה לדעת כבר עכשיו איפה תשרתי, אין קשר למיקום. לקורס יש ארבעה מחזורים בשנה, למיטל פשוט התמזל מזלה ויש לה עוד קצת חופש! :)

אפרתתת

New member
אה רגע..

לאיזה קורס מיטל מתכוונת? אני לא יודעת כמה מחזורים יש בשנה לרכזת מתגייסים.. אבל עדיין אין קשר למיקום, זה פשוט בגלל שהיא נולדה מאוחר יותר.

meital17

New member
שתינו מתגייסות לאותו תפקיד../images/Emo26.gif

רכזות מתגייסים. אפילו בהתחלה היה לנו את אותו תאריך גיוס אבל שינו אותו. ההבדל היחיד ביננו הוא שהיא בצפון ואני במרכז אבל אני בספק אם זה משמעותי.

frig

New member
יכול להיות שפשוט..

אותי צריכים יותר מוקדם ממה שצריכים אותה שם..

shambi

New member
בזמן האחרון

אני שומעת על הרבה שהקדימו להם או דחו להם את תאריך הגיוס רק אני נתקעתי עם התאריך הזה.. אפריל 2004! טוב שלא מגייסים אותי ב 2007!! א ו ף ! !

למעלה