אמאלללללה למה missy הביאה את הילדה המפחידה מwork it לקליפ החדש שלה ?!
L Lady Wood New member 21/1/03 #2 למה מפחידה?? היא חמודה נורא! היא גם הופיעה איתה בטקס פרסי המוזיקה האחרון (כבר אי אפשר לספור). ולמיסי יצא קליפ חדש? *מתגעגעת לאיטס*
למה מפחידה?? היא חמודה נורא! היא גם הופיעה איתה בטקס פרסי המוזיקה האחרון (כבר אי אפשר לספור). ולמיסי יצא קליפ חדש? *מתגעגעת לאיטס*
A Azar Azar New member 21/1/03 #3 זה לא באיטס ,רוצה לראות קליפים חדשים תראי אקזיט שם היה את הקליפ של מייסי החדש כבר 3 פעמים ויש שם גם את ביוטיפול של כריסטינה ועוד הרבה קליפים חדשים
זה לא באיטס ,רוצה לראות קליפים חדשים תראי אקזיט שם היה את הקליפ של מייסי החדש כבר 3 פעמים ויש שם גם את ביוטיפול של כריסטינה ועוד הרבה קליפים חדשים
I i love gina New member 21/1/03 #4 אקזיט? זה כלול במקרה בחבילה הזו של הדיגטלי??? אגב- איך הקליפ של חביבתי, מיסי?
I i love gina New member 21/1/03 #7 וואלה? יאללה- כבר איזה כמה חודשים שלא יצא לי לראות טלויזיה כמו בנאדם- אין לי מושג בקשר לתוכניות והערוצים... באיזה שעה זה משודר?
וואלה? יאללה- כבר איזה כמה חודשים שלא יצא לי לראות טלויזיה כמו בנאדם- אין לי מושג בקשר לתוכניות והערוצים... באיזה שעה זה משודר?