אמאלה

idonknow

New member
אמאלה

בזמן שלא הייתי אצל ההורים, הספיקה לצמוח בחצר בקתה קטנה עם גג ירוק. אתם חושבים שזה קשור לאלוהים?

מובחרת

New member
קשור להסטוריה של היהודים.

פעם,כך מספרת האגדה,היה עם רדוף ונדכא,העם הלז,צעד במדבר המוון שנים,ומשלא התקלחו 40 שנה,הלכו לפניהם ומאחוריהם ענני אבק וריח נבלה.לזכר זה מצמיחים הורייך בקתה קטנה בחצר,כל שנה באוקטובר.

דר יקר.

שלום רב. אני יוצאת בשאלה כמעט שנתיים. לפני זה הייתי מאוד חרדית. אחר כך היו לי ארבע שנים של נד-נד וחיפוש, התחזקות, הרפייה, מעלה, מטה, בילבול, אביב גפן וסלמונלה. כיום אני די חופשייה ובסך הכל נמצאת במקום שנראה לי נכון והגיוני לי. העניין הוא שאני נוסעת היום לשבת לבית הורי וממש ממש ממש לא בא לי. אני אוהבת אותם מאוד אבל מרחוק או לשעתיים. איכשהו יצא שהבטחתי לאחי שאבוא. וגבר אמיתי כמוני לא שובר מילה. מה גם שאם לא אבוא הדבר יזכר ויחתם לדראון עולם ויוזכר בכל מפגש משפחתי צנום או מורחב יען פולנית משפחתי. זה בסך הכל יממה וקצת. אבל נפשי הרגישה תחווה עוד חריטה קלה והיא כבר כה מצולקת עד כי דמתה ללוח משחק החנונים ``ארבע בשורה``. מה עליי לעשות? נ.ב. אתמול מישו זיין לי את השכל שעה ארוכה. האם אני עדין בתול?

idonknow

New member
מה שאני עושה-

סובלת וסותמת את הפה. גם נפשי עייפה, אבל אני מנסה לחסל אותה בימים אלו-עבר זמנה. (אם כי, יש לציין אותי לטובה. היום אמרתי לאמא שאם כל פעם שאני מגיעה היא תתחיל לגרום לי להרגיש חרא, אני פשוט אפסיק להגיע. נדמה לי שזה עבד). נ.ב- מתבחששת יקרה,לא משנה אם את כבר לא בתולה. תמיד תוכלי לטעון שאת כן(אני בטוחה שתמצאי מישהו שיאמין לך :) ).

BatHell

New member
או לאבא לוציפר.

הוא מוסר ד"ש חם (60 מעלות+-), אגב. (בתהל, הילדה מהאינפרנו, איך אפשר לעזור?)

idonknow

New member
איך זה שלוציפר מוסר ד"שים?

הוא לא אמור להיות נורא לא נחמד או משהו כזה? או שמדובר בסטיגמות..?

BatHell

New member
come to the dark side,

we have cookies.

idonknow

New member
זה לא עברי לידר!

איפה את רואה שם את עברי לידר?? ואיך הוא המנהיג שלנו? ילדה-אכזבת אותי.. תכירי- קוראים לו רייץ', והוא מנורבגיה(אם אני זוכרת נכון). יש לי עוד מועמדים לתפקיד, אם את מעוניינת..

BatHell

New member
אמאלה.

קבלי את משחק המילים; leader-לידר. נו, ילדה, *ממך* ציפיתי ליותר. הוא מפחיד אותי, הרייץ' הזה, מעדיפה את רייץ' שלנו מכאן.

למעלה