אמאלה....

אמאלה....

הבחינות למגמת מחול הן עוד פחות מחודש ואני ממש ממש ממש פוחדת.... אני צריכה להכין קטע של דקה, ואני לא יודעת מה לעשות.... כי יש לי כמה קטעים, אבל אני לא יודעת איזה מהם, והם גם יותר ארוכים מדקה אז אני אצטרך לקצר.... ויש גם בחינה בקלאסי ומודרני.... ואני פוחדת בטירוף....

בהצלחה מותק...../images/Emo24.gif

אין מה לפחד... הכי חשוב להיות בטווחה בעצמך, ואז הכל יצליח ובגדול! פשוט אל תפחדי ואל תהיאי לחוצה!

חחח קל להגיד...

זה לא כמו הופעה שאני באמת באה כדי להנות, זה מבחן כניסה, ואם אני במשהו מפקששת- אני אבודה...

maholnikit

New member
אוי איזה סגירת מעגל..

אני מסיימת את המגמה עוד 5 ימים!!!! איך אני זוכרת את הבחינות!! הייתי ממש לחוצה. אבל באמת שאין סיבה. אם את טובה את בטוח תתקבלי גם אם לא יהיה לך הכל מושלם! ה מורים מקצועיים . הם מבינים שאת לחוצה!!

כן אבל,

כשאני לחוצה עלול להיות לי בלאק אאוט, יהיה לי קשה ממש לרקוד במלוא מובן המילה.... ובקלאסי ומודרני- בכלל....
מה עשו לך בבדיקות הקבלה?

maholnikit

New member
היה לנו

בר קלאסי, אמצע מודרני ואז הראנו קטעים שהמצאנו לבד... אני עשיתי עם עוד מישהי קטע בקלאסי...

TheBlackFairy

New member
../images/Emo50.gif בוב../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

יהיה בסדר, תחשבי אופטימי ואל תשכחי זו רק בחינה ואפילו אחריה נשארים בחיים
.

TheBlackFairy

New member
כן../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

יש הרבה אנשים שלא עוברים או מתקבלים לאן שהם רוצים והם עדין נשארים בחיים
. הדבר שהכי אסור לעשות הוא לבוא בגישה שלילית, אם תבואי בגישה שלילית יכול להיות שבאמת לא ילך לך טוב, תעשי מהר חצי סיבוב לעבר האופטימיות, ותראי שילך טוב
.

יש כמה,

אבל- *לתיכון אצלנו יש שם טוב *הוא קרוב לבית *לא צריך כל יום לנסוע חצי שעה באוטובוס *אני אכיר לפחות את האנשים, אני לא חושבת שאני מסוגלת להתחיל מאפס... *אני לא יודעת כלום על תיכונים אחרים...

prophecy girl

New member
מבינה אותך...../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

היו לי בחינות למגמה אתמול ושלשום... המגמה שנבחנתי אליה היא בתיכון שלא בעיר שלי, ככה שהרבה יותר קשה להתקבל.. הייתי ממש לחוצה.. השיעורים (קלאסי ביום שלישי ומודרני ביום רביעי) היו בסדר. הם עושים את הבחינות ברמה מאוד מאוד בסיסית. הם באים מנקודת הנחה שאת לא יודעת את השמות של כל התרגילים ושלא למדת אותם בחיים. את הקטע שלי הראיתי אתמול, ותאמיני לי שהייתי לחוצה. לא יכולתי לנשום מרוב שהייתי לחוצה. עשיתי את הריקוד שלי על נעלי פויינט ופחדתי שאני אחליק.. הבוחנים ראו שאני כמעט לא נושמת וכשעמדתי הם אמרו לי להרגע. הם התחשבו מאוד. לקראת סוף הריקוד התבלבלתי. אני לא יודעת מאיפה זה הגיע אבל התחלתי להמציא תנועות בלי לשים לב. זה יצר מצב שבו חרגתי מהמוזיקה... אחרי זה בראיון האישי אמרתי לרכזת המגמה שהתבלבלתי והיא אמרה שלא נורא- כולם מתבלבלים. אני מספרת לך את זה כדי שתביני שזה לא סוף העולם בחינות. אני הייתי כל כך לחוצה וזה לא היה שווה את זה.. (גם בגלל שזה גרם לי לפחד יותר וגם כי זה גרם לי לאכול הרבה שוקולד שירגיע אותי
). אני בטוחה שיהיו לך בחינות טובות, ושזאת תהיה חוויה. אני יצאתי משם עם המון חברות חדשות... אל תלחצי מהריקוד שאת צריכה להמציא- הם לא מחפשים יצירתיות, הם מחפשים טכניקה ופוטנציאל.. שיהיה לך המון בהצלחה.

למעלה