אמאל'ה. פתאום קלטתי שעוד 10 ימים חוזרים לביצפר
M maiii c New member 21/8/04 #3 אם כבר בית ספר מישהו התחיל לעשות שיעורים? כי אני בינתיים ממ..דיי מתעצלת לעשות את זה =\
Y YaLdoNet 4 EveR New member 21/8/04 #4 מה היו השיעורים? 4 יח"ל היו איזה 15 תרגילים שני ספרים בספרות עוד שניים באנגלית.. בקטנה
M maiii c New member 21/8/04 #6 ממ..שיעורים במתמטיקה אני לא זוכרת כמעט כלום. מבאס אנגלית נתנו לנו דפי עבודה מגעילים ויותר מידי ספריםםם.. במיוח המאהב שאמרו לי משעמם פחדדד..!!! כאילו שאין לנו מה לעשות. זונות. ממ..מישהו מכיר את הגרעינרים החדשים? (או לפחות אחד מהם? משהו?)
ממ..שיעורים במתמטיקה אני לא זוכרת כמעט כלום. מבאס אנגלית נתנו לנו דפי עבודה מגעילים ויותר מידי ספריםםם.. במיוח המאהב שאמרו לי משעמם פחדדד..!!! כאילו שאין לנו מה לעשות. זונות. ממ..מישהו מכיר את הגרעינרים החדשים? (או לפחות אחד מהם? משהו?)
Y YaLdoNet 4 EveR New member 21/8/04 #7 כל מי שבדוברי אנגליתתת להיכנס אני חייבת את הדפים לבוקריפורט.. למישו יש אותם??
M M o o n G i r l New member 22/8/04 #9 2 ספרים בספרות \:../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif חשבתי שזה רק "המאהב" לחופשה ועוד אחד עד לחנוכה...
2 ספרים בספרות \:../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif חשבתי שזה רק "המאהב" לחופשה ועוד אחד עד לחנוכה...
Y YaLdoNet 4 EveR New member 21/8/04 #5 הגרעינרים שלנו..למי שמתעניין ../images/Emo26.gif קשת רגב (רמת גולן) איתי ויצמן (גלבוע) און ישראלי (מטה אשר) [הרבה צפונים קיבלנו..] צליל ישראלי (עמק יזרעאל) אסף אליאס (בני שמעון) קיבלנו ערס נטע שריר (מעלה יוסף) ^_^
הגרעינרים שלנו..למי שמתעניין ../images/Emo26.gif קשת רגב (רמת גולן) איתי ויצמן (גלבוע) און ישראלי (מטה אשר) [הרבה צפונים קיבלנו..] צליל ישראלי (עמק יזרעאל) אסף אליאס (בני שמעון) קיבלנו ערס נטע שריר (מעלה יוסף) ^_^