אמאלה!!!!!

fireman

New member
אמאלה!!!!!

טוב, קניתי וקיבלתי סוף סוף את המצלמה שקניתי למי שלא מעודכן F717. חתיכת תיק הדבר הזה.... אין לי מושג מאיפה להתחיל, מלא אפשרויות מלא קשקושים ומלא שאלות.... אם יש למישהו כאן מצלמה כזו אני אשמח אם יעזור בכמה שאלות כמה זמן צריך לטעון את המצלמה בפעם הראשונה? האם ניתן להשתמש בכרטיסי זיכרון ממורי סטיק שהם לא של סוני כמו SD למשל? איך לעזעאזל פותחים את הפלאש?! שאלות נוספות בהתאם לקריסת מערכת העצבים שלי בהמשך היום

shmuliksh

New member
תתחדש, אחלה מצלמה.

שים לטעינה למשך הלילה. כשהסוללה תהיה טעונה במלואה הסוללה תפסיק להיטען, ונורת הטעינה הצהובה במצלמה תכבה. לא מכיר כרטיס ממורי סטיק של SD, אבל אם זה אכן ממורי סטיק, זה אמור להתאים. הפלאש ייפתח אוטומטית. אם תגדיר למצלמה שהיא חייבת פלאש, חצי לחיצה על כפתור הצילום תגרום לו להיפתח. אם תיתן למצלמה להחליט אם צריך פלאש או לא, שוב לאחר חצי לחיצה על כפתור הצילום, אם היא תחליט שיש צורך בםלאש הוא יפתח. צלם, תהנה ותעלה תמונות.

fireman

New member
יותר מתוחכם ממה שחשבתי ../images/Emo13.gif

אני יודע שמחר אני הולך לעשות טבילת אש ראשונה ולצלם בלי סוף עד שאני ממלא שני כרטיסי זיכרון של 32 ושל 128 בתמונות באיכויות שונות.... אני מבטיח לכם כמה תמונות
אגב יש לך טיפים כלשהם לתת לי לגבי המצלמה?

חפש בפורום 215-יש לינק מלמעלה -

אגף מאמרים - הפינה של טד - יש לו כמה סיכומים על הסוני 707 ו717 . המצלמה נוספת: בכל מצלמה חדשה - בעצם מכשיר חדש - מצלמים קודם בתכנית האוטומטית, והולכים צעד צעד לפי ספר המצלמה,וכל יום מתרגלים פעולה אחרת,או כמה נוספות חדשות,לפי מידת הנסבלנות והזמן -עד שזוכרים - ללא ספר. לימודי צילום במקביל ומה תפקיד כל פרט במצלמה ומתי בא לידי ביטוי - מומלץ ספר צילום - יש מאמר לגבי ספרים מומלצים -גם כן בפורום 215 - ב'כלליים' - עולה מעט - שווה המון. תתחדגש ובהצלחה. אומרים שזהו דגם משובח ביותר.

fireman

New member
המצלמה בטעינה כבר בערך 4 שעות

והנורה כבתה.....להשאיר אותה מחוברת לחשמל למשך הלילה או לנתק?

למעלה