אמא'לה

אמא'לה

ישראל? מקלדת? מחשב? מסך? אינטרנט? עכבר? אין אופניים בצד? אין איזה מישהי שמחייכת כי חושבת שהיא מכירה? שניה ואיפה הטלפונים האדומים? נו האלו שאף פעם לא הבנתי איך מתקשרים עם הכרטיס הדפוק.. היי היי היי! מה קרה לחדר שלי?! מה אני עושה פה?! איפה החברים מהקבוצה?! ההההההללללללללללללוווווווווווווווו מה הולך פה?! אז חזרתי ואני לא מבינה מה הולך פה..בישראל...היו לי את השבועיים הכי כיפים של כל החיים שלי בלי הגזמה ויקח לי מלא זמן להתרגל למקום המוזר הזה הייתי חייבת לכתוב הודעה לפני שאני מתעדכנת. בעיה? תקפצו לי. ובלי להעליב אבל לא התגעגעתי. אוקיי עם להעליב. סתם. באמת היה לי יותר מידיי כיף ששכחתי מכל האנשים בישראל כמעט..<אני עדין מרגישה שאני זה- מה שמטוסים עושים לאנשים> אבל כל דבר בערך הזכיר לי פה אנשים.. נגיד הייתה לי אחת בקבוצה <מי שלא יודע טסתי לסאמר סקול> שקראו לה ענבר וכל הזמן בטעות קראתי לה ענבל :) המממממ היו עוד מלא דברים שחשבתי עליכם אבל לא עולה לי כרגע. איטס באד טו קום באק

Ez sLeeP

New member
יקירתי!

אם לא התגעגעת אז גם אני לא התגעגעתי. סתם.. התגעגעתי!!!.. התחלת ההודעה שלך נשמעת כמו זה של סלקום..! אל תחסכו במילים, תחסכו בזמן אויר! :)) וולקם באק.

jeackyh

New member
כרמיתוש../images/Emo24.gif

לקבלת פנים רשמית יותר Love you!!!! missed you!!!! ובאמת שמחה שלא התגעגעת..

מיטקין

New member
כמה טוב ששבת הביתה.....

טוב אני לא זוכר מאיזו פרסומת זו אבל... את מבינה את הכוונה?לא?

מרילנצח

New member
מיתי ../images/Emo24.gif

ברוכה השווה!!!! מחכה לסיפורים, ריכולים, וכל פריט מידע בריטי עסיסי!!!
מורתושלח

אהובתי-לא התגעגעת?!

אאני מאוד התגעגעתי!!!!!!!! יש פה עוד אחת-שקוראת לעצמה נועה(חוצפה) ממבשרת-אם את מכירה-יופי. אני אוהבת אותך מאוד! -נ-ו-ע-ה!

למעלה