אמאלה....

אמאלה....

שלום לכל חברי הפורום, זה זמן רב אני "מעלעלת" בהודעותכם ועכשיו יש לי שאלה קטנה (גדולה), ואני מעוניינת בעצתכם. אז ככה... חברה שלי ואני נוסעות לטיול באפריקה, אותו אנחנו מתחילות במרץ בדרא"פ. מסיבות אידיאולוגיות היא לא מצטרפת אליי לטיסה באל על, וכך יוצא שאני מגיעה ליוהנסבורג בתאריך 7/3 בשעה 10 בבוקר, ואילו היא מגיעה למחרת בשעה 12:30. לפי הבנתי, להיות ביוהנסבורג לבד אם אתה לבן זה לא פיקניק
, על אחת כמה וכמה להעביר שם את הלילה
, ואני מפחדת.. רציתי לשאול אם יש לכם איזשהן הצעות - מקומות שאתם יודעים בוודאות שאני אוכל להיות בהם, אולי עדיף לי בכלל לקחת מונית לפרטוריה ישר משדה התעופה ולהפגש איתה שם למחרת, ואולי בכלל יש לכם רעיונות שלא חשבתי עליהם עד כה .... בתודה מראש, וונדי.

syair

New member
יוהנסבורג

אין שום בעיה. שדה התעופה עצמו לא מסוכן, העיר עצמה אמורה להיות מסוכנת. האכסניות בעיר יספקו לך הסעה חינם מהשדה תעופה, צרפתי להודעה קישור למקום כזה. דבר נוסף מאד מסקרן אותי איזה סיבות אידיאולוגיות יש לחברתך נגד הטיסה באל-על? באכסנייה הם גם יוכלו להגיד לך איפה את יכולה להסתובב ואיפה לא. טיול ליום אחד שמומלץ הוא לסווטו. העיירה שנלסון מנדלה גדל בה.

../images/Emo140.gif תודה רבה, הרגעת אותי....

הם מטיסים קופים למטרות ניסויים. החברה הזאת שלי היא צמחונית מאז היסודי ובכלל בחורה מרשימה בעמידתה על עקרונותיה! מאחר ואת'יופיאן אירליינס נעלבו (מסכנים....) האופציות היחידות האחרות הן טיסה דרך אירופה + טיסות פנימיות בתוך אפריקה, מה שמוסיף משהו בסביבות ה 600$ רק על טיסות, אם לא יותר.... אני קצת ענייה במובנים כאלה....

syair

New member
באמת../images/Emo35.gif

חברה שלך שילמה עוד 600 דולר על הטיסה? מה עם SAA הם החברה הדרום אפריקאית, והם גם טסים מישראל לדרום אפריקה. לפי מה שאני יודע אין הפרש גדול ביניהם לבין אל-על.

סילביא

New member
חדשות רעות לקופים

חזרתי לפנ פחות מחודש מדרום אפריקה וחדשות לי אליכם גם מי שקונה כרטיס טיסה דרך SAA בסוף טס באלעל.... כן הם חברו יחדיו כי לאלעל נמאס מישראלים אז הצוות מעורבב וגם ההוצאות אבל השורה התחתונה היא שהמטוס שהיא תעלה עליו, והטייס הם של אלעל ..ככה שיתכן שבזמן שהיא תטוס לבד יהיה בבטן המטוס קופיפונים קטנים וחמודים, אז אולי כדאי לשקול שוב? אגב הקהילה היהודית ביוהנסבורג מקסימה ומאוד יעילה, אם תצטרכי משהו או תתקעי שם , תמיד אפשר לפנות אליהם. אגב, דרום אפריקה היא פחות מסוכנת ממה שאנחנו חושבים- זה קצת כמו שאנשים בטוחים שבארץ אנחנו הולכים ונופלות עלינו פצצות כל הזמן...צריך לפתוח עיניים- לדעת לאן לא להכנס( מרכז העיר יוהנסבורג הכי מחוץ לתחום) אבל יש מקומות שאפשר בלי בעיה להסתובב לבד ואפילו להשתמש בתחבורה ציבורית

syair

New member
מחיר

לא יודע כמה חברה שלך משלמת, אבל מלונדון ניתן להשיג כרטיס במחיר של 600 דולר ליוהנסבורג. הבעיה שזה בחברה של איחוד האמירויות, כלומר עוצרים בדובאי, ולא בטוח שהם יסכימו לקחת על סיפונם מישהו עם דרכון ישראלי.

שלום וונדי...

כפי שסלע הציע, לקבוע עם אחת האכסניות איסוף זו דרך מקובלת ומומלצת אבל בלי קשר, פרטוריה זו עיר יפה והרבה יותר רגועה, יתכן שגם האכסניות שלהם עושות שרות הסעות דומה, יש שם אכסניות חביבות, בכלל אכסניות בדר"א זו חוויה מהנה. יש המון מה לספר ולהמליץ על אפריקה בכלל ודר"אפ בפרט, אם את מעוניינת, צרי קשר בהודעה אישית, אשמח לענות ולעזור.

syair

New member
אולימפיק

נזכרתי שבזמנו שאני טסתי ב-96, הכי זול לטוס לדרום אפריקה היה דרך אתונה עם אולימפיק, אבל ממש התאכזבתי מהם, במיוחד אחרי שהתרמיל שלי נעלם, ומעולם לא הושב אליי.

למעלה