אמאל'ה IPOD

Extaza123

New member
אמאל'ה IPOD

היי כולם מה שלומכם? יש לי שאלה.. אמא שלי טסה לסין ואני רצה שתביא לי דיסק און קי ונגן MP3 כשחיפשתי מצאתי גם אייפוד.. ועכשיו נשאלת השאלה מה לקנות? הדרישות הן - זיכרון של לפחות 1 ג'יגה נגן MP3 קל להפעלה מתחבר ב USB למחשב נטען ולא זקוק כל הזמן לסוללות אפשרות לחיבור לחשמל וכמובן לאוזניות. תומך עברית ואני לא יודעת אם אפשר גם יומן ומסך צבעוני אבל זה לא כ"כ חשוב... בקיצור אני מבקשת שם של דגם מדוייק כדי שאמא שלי לא תסתבך גם אני לא .. משהו בטווח של עד 200$ ** אגב נאמר לי כי המחיר של האייפוד עצמו לא יקר אלא העלות של העזרים הנלווים האם זה נכון? האם לקנות אייפוד בחנות אחת וכבלים וסוללות ושנאים בחנות אחרת? האם לחפש רק בהונג קונג או שיש עוד מקומות בסין? תודה רבה רבה רבה .. אני אשמח לתגובות אני אובדת עצות...

LinkTree

New member
המיני הכי מתאים לדרישות שלך

אני מניח שאפשר למצוא בהרבה מקומות - אני לא בטוח שהונגקונג זה כלכך טוב - בדרכ יקר שם. מומלץ לשלוח מייל ל APPLE ושלאול אותם איפה יש חנויות בסין - הכי פשוט. העזרים יקרים?! - איזה עזרים את צריכה ל IPOD? הוא מגיע עם אוזניות וכבל סינכרון USB2 שגם טוען את ה IPOD מהמחשב. יותר מזה את לא צריכה כלום .. א הה.. אולי איזה נרתיק או ISKIN להגן עליו מסריטות אבל בתכלס זה הכל.

למעלה