אמאלה..

justagir123l

New member
אמאלה.. ../images/Emo5.gif

קיבלתי היום את הטפסים והחוברת משלומית... אין להם הרבה מקומות מחוץ לירושלים עם דיור, אבל מצאתי כמה דברים מעניינים בחוברת. רק שהטפסים של ההרשמה ממש מפחידים אותי. יש שם 3260276 שאלות שאין לי מושג איך לענות עליהן! מה אני אמורה לכתוב בקורות חיים?! ומה זה הדבר הזה של בנק הדואר? איך אני משלמת את זה? ואיך אני מנמקת למה בחרתי בתחומים מסויימים? ומה אני עושה עם כל הטפסים? אני צריכה לשלוח אליהם? אוף. פתאום ממש לא בא לי לעשות שירות בכלל.

M o n a L i s a

New member
בלי פאניקה!!!! ../images/Emo66.gif

קודם כל זה שמצאת כמה דברים שמעניינים אותך זה מצוין!!! - זו כבר נקודה טובה להתחלה....
אל תפחדי מטפסי ההרשמה, בסה"כ התהליך הוא לא מסובך בכלל...
אני אכתוב את מה שאני זוכרת מההרשמה שלי: טוב, קודם כל הדבר הזה של בנק הדואר
זו אגרה שאת משלמת כדי להירשם לשלומית...את הולכת לדואר, משלמת את זה ושולחת יחד עם הטפסים, וזה כל הסיפור.
בקורות החיים שלך את רושמת את הדברים העיקריים שניו לך בחיים. ז"א באיזה בתי ספר למדת - מגמות לימוד ומקצועות מוגברים, אם עברת איזשהם קורסים או השתלמויות ועוד דברים שהוו נקודות ציון בחיים שלך. איך את מנמקת למה בחרת בתחומים מסויימים? תראי, אם את למשל כותבת שאת מעדיפה להיות עם ילדים אז תכתבי שאת אוהבת ילדים ומסתדרת איתם (אולי עשית קצת בייביסיטינג לילדים
, אל תילחצי מזה, בראיון את והרכזת תעברו על כל מה שכתבת ותוכלי לדבר איתה בלי לחץ והיא תראה עלייך איזה תחום מעניין אותך. תמלאי את הטפסים, בלי להיחלץ, פשוט תהיי את, אל תנסי להרשים אף אחד בטפסים, אח"כ יש לך ראיון והרכזת תוכל לראות מי את באמת
נראה לי שכדאי לשלוח את הטפסים בדואר רשום ולצרף את הצילומים שביקשו שם: ת.ז, כרטיס קופת חולים, צילום של כרטיס בנק(בשביל להעביר לך את המשכורת) וכו'. תהיי רגועה!!! זה הדבר האחרון שצריך לגרום לך לא לרצות שירות לאומי!

justagir123l

New member
../images/Emo140.gif

תודה, הרגעת אותי קצת. אבל יש לי עוד כמה שאלות... בטופס אין מקום לכתוב איזה מהמקומות בחוברת נראו לי מעניינים, יש רק אפשרות לכתוב באיזה תחומים אני רוצה בכלליות. כשאני אבוא לראיון, ישאלו אותי איזה מקומות מהחוברת נראה לי שאני ארצה, או שהם פשוט מציעים לי מה שנראה להם? וגם... יש מקום אחד שמעניין אותי בשירות הדתי דרך האגודה להתנדבות, ואני מחכה לסיירת של זה, שיהיה בעוד שבועיים בערך. אם אני שולחת לשלומית את הטפסים והכל, זה מחייב אותי לשרת בשלומית?

M o n a L i s a

New member
בבקשה!!! ../images/Emo26.gif ועוד תשובות ../images/Emo9.gif

בטופס באמת אין מקום לכתוב את הכל כי כמו שאמרת זה ידובר בראיון. בראיון שלך הרכזת תראה את הבחירה שלך (מבחינת אוכלוסיות) ותשאל אותך אם יש איזשהו מקום ספציפי שאת רוצה, ואם יש שם כבר בנות שירות אז תחשבו ביחד על מקום אחר - עם אותם אוכלוסיות או שתשני את דעתך ותלכי לאפשרויות אחרות.(ז"א הכל פתוח...
) אני חושבת שאם הרכזת תחשוב שמתאים לך מקום מסוים אז היא תציע לך אותו אבל את לא מחוייבת. בקשר לשאלה אם את מחוייבת לשלומית או לא...אני לא בטוחה אבל נראה לי שלא. נראה לי שאם את הולכת לראיון באמצעותם במקום שירות ומתקבלת אז את כבר מחוייבת אליהם. אבל אני לא בטוחה
בכל אופן אני רוצה לומר לך שוב - אל תחששי!!! תבואי ברוח טובה ושהשאלות לא יפחידו אותך

למעלה