אמאל'ה
...

אמאל'ה ../images/Emo5.gif ...

עכבר
קמתי בבוקר, התקלחתי, הצתחצחתי, התלבשתי ויצאתי למרפסת עם
ו
, בוקר
י כזה, לפני הבלאגן. ואז זה התחיל
: אני שומעת את הצוות שלי צורח אמאל'ה, אמאל'ה, איכס, תהרגי אותו, ושוב - אמאל'ה, אמאל'ה, איכס, תהרגי אותו והפעם התווספה גם קריאת הצילו נואשת ורעיון מבריק של להביא לו
שאולי תגרום לו לבוא אליהם ישירות. אותי לימדו לתת לצוות להתמודד לבד אז באותו הזמן ישבתי והתגלגלתי מצחוק. בסופו של דבר שלחתי אליהם את אמא שלי שתעזור... אשה מבוגרת שראתה עכבר או 2 בחיים שלה. 2 דק' בדיוק עברו ותנצב"ה לעכבר. ונשאלת השאלה - מה גורם לאנשים להתנהג ככה בגלל עכבר קטן ומסכן, שפוחד מאיתנו הרבה יותר ??? כולה עכבר קטן וחמוד, שחוץ מלפזר קקי בכל מקום ולכרסם כל מיני צינורות - לא עושה כלום. ואני? אם הייתי אחרי ה
, בכלל לא הייתי הורגת את המסכן, הייתי תופסת אותו בזנב, משחררת אותו בצד השני של הכביש ומזהירה אותו שלא לחזור
. ככה עושה בד"כ. גו'קים זה כבר סיפור אחר
בוקר מעולה שיהיה
, או כמו שהבן שלי אמר אתמול... אמא, את יודעת שמחר זה יום מיוחד? מחר זה היום הראשון של החופש הגדול
.

שין133

New member
בקלות יכולתי לחשוב שאת זה אני

והספק אומר לי זה רק מקרה

תאמצי

לך חתול פיתרון מעולה לעכברים, ג'וקים, יתושים ושאר מזיקין באחריות :)))

יקירה - רוצה להתחרות איתי במס' ה../images/Emo108.gifים?

4 בבית ועוד איזה 20 בחצר, כולם מעוקרים ומסורסים. חתולי החצר אחראים ל
ים
, פרינססות הבית אחראיות בעיקר על להפריע לי לישון בלילה
או להביע מחאה אם אני במקרה
לא ישנה לבד
ואז גם ה
ה מצטרפת לחגיגה, ולפעמים הן גם עסוקות בלהביא לי למרפסת כל מיני מנחות מעניינות כמו
ולטאות למיניהן.

../images/Emo47.gif

סחטיין אם היה לי חצר אין ספק שהייתי מצרפת אחים ואחיות לכלבה ולחתולה :))) אז איך עכבר הצליח להינצל מהם????? <לשמחתי עוד לא זכיתי למנחה מהמלכה הפרטית שלי, וטוב שכך>

זה דווקא מאוד פשוט ../images/Emo9.gif

יש קשר הדוק לפגיעה שלנו במקומות המחיה שלהם וכתוצאה מכך כמובן שיש פגיעה בשרשרת המזון. מה שאומר שיש הרבה מכרסמים בתחתית והתמעטות של החיות שטורפות אותם

למעלה