אמאלה! ~כנסו!~

Shabloolit

New member
אמאלה! ~כנסו!~

תראו מה קורה כאן בונו מעוללים שמות בשיר האהוב עלי של אלאניס! תכנסו ללינק ותחכו עד שזה יגיע לפזמון אותי זה קרע מצחוק אבל זה גם מעצבן! סורי על פתיחת השירשור. שבלולית

Rוית

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

אלוהים ישמור! מה עשו לפזמון?!?!? מי זו הזייפנית הזו?!?!
דר"א, הודעה כללית-היה לי שבוע מאוד עמוס, עם שני מבחנים ענקיים בהפרש של יום אחד בינהם ואפילו אני הולכת כדרכי יוסי לבאקו"ם מחר ב6 וחצי.. אבל רק לביקור
(מהבי"ס אתם יודעים..) מה שאומר שלא הייתי הרבה באינטרנט וגם היום אני לא יהיה היום הרבה, אז בכל מקרה, ממחר (אם לא יהיו הפתעות), יתחילו העידכונים, שראשיתם יהיה שה"ש חדש! יש למה לצפות

HuRLeY GiRLY

New member
חחח ../images/Emo9.gif מה עשו לקול שלה.. ד"א אני

חדשה.. אוהבת את השירים של אלאניס (האמת רק את הדיסק ג´אגד ליטל פיל.. כי כל השאר זה יותר מדי פופ בשבילי.. ) אה.. וקוראים לי מור היי

InMyHead69

New member
אימאלה

טוב 2 שאלות: למה לעזאזל אני נכנס לאתר של בונו? 2. למה שמעתי את הדבר הזה בבונו ולמור..כנראה לא שמעת את SFIJ שהוא לדעתי הרבה הרבה יותר טוב מJLP

Rוית

New member
היי, על טעם וריח...

גם אני אישית יותר אוהבת את JLP וברוכה הבאה מור

AdiBaba

New member
יש לי את כל הדיסק של הקריוקי וזה...

גועל נופש. הזמנתי את זה באיזה 6 דולר מאמאזון. הזמנתי את זה כי אני מאד אוהבת לשמוע מנגינות בלי מילים וחשבתי שזה גם יעזור לי בשיעורי גיטרה לנגן שירים של אלאניס. בקיצר אין לכם מושג כמה התאכזבתי ששמעתי את הדיסק. יש בו בסך הכל 6 שירים מג´גד ויש מנגינות, אבל פתאום בכל שיר בפזמון, הפוסטמה הזאת מתחילה לשיר. איזה מין קריוקי זה לכל הרוחות? הם לא אמורים לתת רק את המוזיקה? וחוץ מזה יש גם את כל ששת השירים שוב בדיסק שהפוסטמה שרה אותם בשלמותם, אז למה תקעו אותה גם בשש הקטעים שאמורים להיות רק המנגינה. ממש לא ברור. רק ב"יו אווטה נוו" היא לא התפרצה בפזמון וזה ממש יפה ומדהים לשמוע רק את המנגינה. רק בשביל זה היה שווה לקנות את הדיסק. אבל זה די מעצבן, אתם לא חושבים?. חשבתי אפילו לכתוב לחברה שמייצרת את זה אימייל תלונה, כי זה ממש הטעייה. אבל אין לי כח להתחיל להתנסח באנגלית.

HuRLeY GiRLY

New member
חחחח ../images/Emo9.gif את רצינית?? למה שימכרו

דבר כזה?? למי אכפת מהפוסטמה שמזייפת?? טוב לפחות זה עלה רק 6 דולר

HuRLeY GiRLY

New member
adibaba

יש לך אקורדים לשירים שלה.. גם אני שהקשבתי לזה התחלתי לחשוב שזה דבר מצויין ללמוד ממנו לנגן אני רוצה ללמוד את ironic תודה מור

Rוית

New member
הנה שתי גירסאות

אבל הן די מתקדמות, אם את ממש מתחילה, תגידי לי ואני אמצא לך את האקורדים הבסיסים הקלים שאפשר עם איתם...

M a d i

New member
תודה../images/Emo70.gif

לא ממש הצגתי את עצמי... (גסות רוח שכזאת..) אז... היי כולם, אני מדי

למעלה