אמאל'ה יוני..

אמאל'ה יוני.. ../images/Emo178.gif

שם:
מסנג'ר/ אייסי/ מייל:
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך:
מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום:
שיר של מאיר שעשה לך את החודש:
המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת:
אם יכולת לבקש ממאיר להכניס שיר לפלייליסט, זה היה השיר:
אם יכולת לבקש ממאיר להוציא שיר מהפלייליסט, זה היה השיר:
אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה:
משהו שעשה לך את החודש:
משהו/מישהו שהרס לך את החודש:
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש:
מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום:
עוד משהו שבא לכם לספר: חג שבועות שמח..

ימית 78

New member
יוני...קולטים? טוב, אני ראשונה...

שם: ימית יעקב מסנג'ר: [email protected] מס' האלבומים שיש ברשותי של מאיר: כולם מס' ההופעות של מאיר שהייתי: המון+המון+המון+המון שיר של מאיר שעשה שלי את החודש: "השמש עוזבת" משפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון: "כשהייתי ילד האמנתי בפיות ואתן ראיתי גם עפות גם משחקות".. קניתי פיה מדהימה לחדר... שיר שהייתי רוצה שיכנס לפלייליסט: "אני גונב לא בשביל הכסף".. להוציא שיר מהפלייליסט: אין דבר כזה מבחינתי! אומן אחר שבא לי לפרגן השבוע:מירי מסיקה מדהימה... משהו שעשה שלי את השבוע:סופ"ש ארוך מהרגיל... חג שבועות שמח לכווווולם....

חג שמח ../images/Emo172.gif

שם: עדי מסנג'ר/ אייסי/ מייל:[email protected] מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: 10+ 3 סינגלים מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום:
שיר של מאיר שעשה לך את החודש: "שם כל האדם" המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת: "כמו ילדים, בלי קו של גבול, עד סוף הלילה, עד המבול"
אם יכולת לבקש ממאיר להכניס שיר לפלייליסט, זה היה השיר: "יום" כשיר שמסיים את ההופעה.. זה יכול להיות מקסים
אם יכולת לבקש ממאיר להוציא שיר מהפלייליסט, זה היה השיר: כבר ביקשתי והוא יצא
אבל אולי "אל המנוחה" כשיר פותח.. הוא מקסים אבל אני כידוע בעד גיוון..
אז אממ אולי במקומו את "כמו אגם רוגע"
. אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: מתי כספי
כי הוא גאון.. וגם אביתר בנאי שר מתי כספי
כי.. הוא גאון..
וההופעה הזו לא יוצאת לי מהראש
משהו שעשה לך את החודש: הרבה אנשים טובים שכל יום אני מגלה מחדש עד כמה הם מדהימים [זה כולל גם חלק מכם
] וקניתי mp4 ויולי מתקרב
ו.. ו..
משהו/מישהו שהרס לך את החודש: כל מני דאגות..
ואדם ספציפי שאני מאוד מאוד מאוד מתגעגעת אליו
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: שבוע הבא האמת..
הופעה של מאיר
מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום: אל תפחדו לעשות דברים גם אם אתם מרגישים לפעמים/ אומרים לכם שזה גדול עליכם ואל תשאלו לפרפקציוניזם, תאמינו לי, זה לוקח שנים מהחיים
עוד משהו שבא לכם לספר: רציתי לספר לכם שעשיתם לי חשק למפגש פורום אז תריצו את זה כי ממש בא לי..

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

שם: תמר מסנג'ר/ אייסי/ מייל: מי שצריך לדעת יודע
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: 7 מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום: 0 שיר של מאיר שעשה לך את החודש: נמ, גשם
המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת: "בלי נשימה, עומד מולה, רוצה אותה, להיות איתה, כמו לתפוס גלים ביד, תמיד כמעט תמיד כמעט"
- נו, תהפכו את המינים, פשוט
<אגב, יש לציין שבהקלדה הראשונה כתבתי במקום גלים, דגים, וזה נורא הצחיק אותי
> אם יכולת לבקש ממאיר להכניס שיר לפלייליסט, זה היה השיר: את שומעת, שוב
אם יכולת לבקש ממאיר להוציא שיר מהפלייליסט, זה היה השיר: שלא יוציא כלום, נו
אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: אין, לא שמעתי יותר מדי
משהו שעשה לך את החודש: לא יותר מדי
משהו/מישהו שהרס לך את החודש: נו כל המבחנים והחרא משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: החודש? שפשוט הבגרות בספרות תעבור... מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום: ספרות זה השטן, ואני שונאת את ש"י עגנון, לא מגיע לו להופיע על 50 שקלים
עוד משהו שבא לכם לספר: כלום, אני אוהבת את כולכם
חג שבועות שמח..גם לך!

מותק..

אני מתחילה משום מה לקבל את התחושה שאת מגנבת לי את השיר
אני אשלוף ציפורניים בסוף, הזהרי לך..
וכדי שלהבא תזכרי את המילים
הגלים זה כל הרעיון.. מים זה לא משהו שאפשר לתפוס ביד.. זה כאילו בהישג יד כי את יכולה לגעת בזה אבל זה לא כי את לא יכולה לתפוס את זה אף פעם.. הגאון
ניסה [והצליח] לתאר מצב שלא ניתן להשגה [בדיוק כמו הבחורה בשיר..
]

darling2

New member
"עוד לא שם..אך בקרוב אהיה.."

שם: דר מסנג'ר/ אייסי/ מייל: [email protected] מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך:2 מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום:1 שיר של מאיר שעשה לך את החודש: מרגישה בסרט המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת: "איש חולם אני וכך היה תמיד.."
אם יכולת לבקש ממאיר להכניס שיר לפלייליסט, זה היה השיר: אם יכולת לבקש ממאיר להוציא שיר מהפלייליסט, זה היה השיר: אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: עברי
כי ההופעה שלו אתמול עשתה לי את השבוע.. משהו שעשה לך את החודש: הופעה של עברי/מסיבה שהייתה ברביעי משהו/מישהו שהרס לך את החודש: כלום משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: שיתחיל החופש!! מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום: עומר
! זהו. עוד משהו שבא לכם לספר: טורקיה עוד מעט
יום טוב לכולם!

TEENAGER1

New member
יוני רכטר.

שנינות
שם: מיכל מסנג'ר/ אייסי/ מייל: חסוי
מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך: בספירה האחרונה שערכתי.. 6. אבל זה דינמי
מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום:
שיר של מאיר שעשה לך את החודש: אליה ושם כל האדם המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת: "רגע אני כאן, ורגע אני שם, מעבר לרקיע ואז שוב בעולם. רגע אני כאן, ורגע אני שם, היכן שמחשבתו נמצאת שם כל האדם" קצת יותר ממשפט
מצטערת. אם יכולת לבקש ממאיר להכניס שיר לפלייליסט, זה היה השיר: את שומעת אם יכולת לבקש ממאיר להוציא שיר מהפלייליסט, זה היה השיר: - אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה: אביתר בנאי ואהוד בנאי, כי הם מדהימים ואהוד כתב באתר שלו כל כך יפה, ואני הולכת בעזרת ה' לראות את שלושתם על במה אחת בעוד פחות משבועיים
משהו שעשה לך את החודש: לא משהו מסוים.. פשוט התחושה הזו שתיכף נגמרים כל המבחנים והבגרויות והאיכסה.. ויוצאים לחופש
משהו/מישהו שהרס לך את החודש: מצבי רוח שמחרפנים אותי לגמרי.. משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש: יומולדת, הופעה בפסטיבל ישראל, שבוע הספר, חופש, לעבור את הבגרות בלשון מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום:
בהצלחה לכולם בבגרויות או בכל דבר אחר שאתם עוברים כרגע עוד משהו שבא לכם לספר: אחיינים שלי הכי מתוקים בעולם
שבוע טוב!

ח ל ו ן

New member
../images/Emo10.gif

שם:אלעד מספר האלבומים של מאיר שיש ברשותך:כולם+3 סינגלים מספר ההופעות של מאיר שהיית בהן עד היום:5 נראה לי
שיר של מאיר שעשה לך את החודש:אל המנוחה המשפט של מאיר שהכי מתאר את החודש האחרון שעברת:לאדע אם יכולת לבקש ממאיר להכניס שיר לפלייליסט, זה היה השיר:יש לה אף כ"כ ארוך אם יכולת לבקש ממאיר להוציא שיר מהפלייליסט, זה היה השיר:מרגישה בסרט אמן אחר שבא לך לפרגן לו החודש, ולמה:רוג'ר ווטרס כי עוד מעט ה22.6 משהו שעשה לך את החודש:חופש מתקרב משהו/מישהו שהרס לך את החודש:אוף
משהו שאת/ה מחכה שיקרה החודש:ייגמרו בגרויות מסר לאומה/ לאחד מחברי הפורום:אוף
עוד משהו שבא לכם לספר:אוף

bזוהר

New member
אוף מה קרה?../images/Emo4.gif

רק אל תיתן לבגרויות להרוס לך יותר מדי... תרגיש טוב

ח ל ו ן

New member
זה לא הבגרויות../images/Emo10.gif

אבא שלי התאשפז בבית חולים כי הוא לא הרגיש טוב בשבת ובאו אמבולנס והכל, ועכשיו הוא בסדר כעקרון אבל נהיה לי נאחס

bזוהר

New member
אוי, אני ממש מצטערת../images/Emo10.gif

כמו שעדי אמרה העיקר שהכל הסתדר לטובה.

למעלה