אמאל'ה... דחוף!

מצב
הנושא נעול.
אמאל'ה... דחוף! ../images/Emo2.gif

אמאל'ה... דחוף!

עדכון משמח אבל קצת מפחיד. עשיתי היום בדיקת בטא נוספת שיצאה 1,265. ביום ד' היה 166. אם מחשבים לפי הכפלה כל יומיים - היה צריך להיות 664 וזה יצא כפול!!! האם יש לי תאומים? שלישייה? אמאל'ה אני מפחדת!!! אשמח לתשובה ממי שמבינה! אני בלחץ! תודה

עמית@

New member
אי אפשר לדעת עד ה-US

אמאל'ה... דחוף!

עדכון משמח אבל קצת מפחיד. עשיתי היום בדיקת בטא נוספת שיצאה 1,265. ביום ד' היה 166. אם מחשבים לפי הכפלה כל יומיים - היה צריך להיות 664 וזה יצא כפול!!! האם יש לי תאומים? שלישייה? אמאל'ה אני מפחדת!!! אשמח לתשובה ממי שמבינה! אני בלחץ! תודה
אי אפשר לדעת עד ה-US
כמה החזירו לך? נכון שהבטא עשויה לרמז על יותר מעובר אחד, אבל.. אין דרך לדעת- חכי עוד שבוע+ ולכי לראות שקים ב-US (אפילו אם עדיין לא יהיה דופק) העיקר? הכפיל נהדר!!

העין ה 3

New member
אכן, אי אפשר לדעת עד האולטרסאונד

אמאל'ה... דחוף!

אכן, אי אפשר לדעת עד האולטרסאונד
אבל (ואת לא תאהבי את זה...) כאשר ההכפלה מהירה, בכל זאת יש יותר סיכוי להריון מרובה עוברים... מצרפת קישור למחשבון בטא עם הסברים בנושא.

ג ל2

New member
ווואו !

אמאל'ה... דחוף!

ווואו !
כל הכבוד ,כנראה שדגרת כמו שצריך ,מתי האולטרה סאונד ?לא תבקשי להקדים לאור התוצאות ?מחזיקה אצבעות .

קודם כל תרגעי,אין טעם להכנס ללחץ

אמאל'ה... דחוף!

קודם כל תרגעי,אין טעם להכנס ללחץ
לא תוכלי לדעת עד לאולטרסאונד, גם אם יש שם יותר מאחד זה לא אומר שכולם יפתחו דופק . אני התחלתי עם שלושה ואחד נספג מוקדם, ונשארתי עם התאומות המקסימות שלי. ודרך אגב גם עם יהיו לך תאומים, השד לא כזה נורא, יש אושר גדול בגידול תאומים , וכמעט אף פעם לא משעמם להן

מצב
הנושא נעול.
למעלה