אמא'לה ג'וק......

אמא'לה ג'וק......

הגיח לו מהחלון ג'וק ונחת ישר בסלון....בעעע.... ואני עוד שניה על השולחן במצב של התגוננות ןכוננות למקרה שהוא ירצה גם לתפס על השולחן..... ואני תוהה.... מה גורם לנו בני האנוש (תודו שזה הרוב...) לפחד מג'וק???? הוא לא גדול הוא לא שמן הוא לא עושה רעש אין לו שיניים מפחידות אין לו ציפורניי טרף לא שמעתי על ג'וק שגרם למוות...(אולי להתקף לב מבהלה...) אז מה יש בו שמפחיד כל כך?.. הוא קטן הוא מהיר יש לו מחושים ארוכים אז מה מפחיד בזה?..... ובכל זאת...יאכס....

אני לא מפחדת מהם, אבל....../images/Emo88.gif

אני נגעלת מהם ואני לא סובלת אותם
יצורים מגעילים ומבחילים... לפני כשנתיים טפס עליי אחד בלילה, הלך "וטייל" לו על גופי להנאותו... שבועות לא ישנתי אח"כ הלילה... אפילו כבר הגוף שלי יצר מציאות שהנה, עוד אחד הולך עליי והייתי קופצת בלילות מגועל ובהלה...

אויש...פעם גם עלי טייל אחד...../images/Emo5.gif

ראיתי משהו כהה וזריז מזווית העין על הרצפה כשהפנתי את הראש ממש לא ראיתי דבר המשכתי בעיסוקיי המעניינים מאוד...(שטיפת כלים....) ואז הרגשתי משהו מדגדג בקרסול נערתי את הרגל והדיגדוג התחיל לעלות.... אה..... כל כול התמקדתי במכנס קיפלתי אותו ברגל אחת ולחרדתי הרבה יצא משם ג'וק.... אותו משהו זריז וכהה שראיתי בזווית העין
נראה לי אם הוא היה יכול לדבר הוא היה צורח בבהלה בדיוק כמוני...

kikona126

New member
../images/Emo6.gif

מצחיקולה
זה רק ג'וק מה הוא כבר יעשה לך? יאכל אותך? אז הוא מכוער ומגעיל ועף... ואני אספר לך סוד... הוא מאוד מוגבל, מסכן, לא יכול ללכת כשקר... פעם הבאה, מספיק שתדליקי מזגן ממש קר או שתשימי סביבו כמה קרחונים והוא לא זז... (אבל גם לא מת) אני לא מתה עליהם, אבל בתקופה האחרונה מפחדת מהם פחות, כמו שאני כמעט ולא מפחדת מחתולים, כניראה זה מגיעה עם ההתפתחות שלי, הורדה של פחדים... כרגע אני בשלב של קונפליקטים

abby22

New member
../images/Emo6.gifג'וקים ואני....

לי האמת יש פוביה אמיתית מג'וקים ברמה שכשאני רואה אחד אני פשוט נכנסת לפניקה טוטאלית אני מזיעה ורועדת וצורחת כמובן אבל אחרי שאני נרגעת אני שוכחת לגמרי מה קרה מהרגע שראיתי את הג'וק ועד שרצחו אותו. אני לא יודעת איך זה התחיל זה לא שהיה לי (לפחות לא בגלגול הזה
) איזשהו מפגש מזעזע עם ג'וק זה פשוט התחיל מאז שאני קטנה ועד היום זה קורה לי. אני אפילו לא בטוחה ממה אני מפחדת שזה הכי מצחיק אותי. לחבר שלי בבית כל הקיץ יש ג'וקים הם אפילו חסינים לריסוסים אז בקיץ הוא מעדיף לבוא אליי כי כבר כמה פעמים הערתי את כל המשפחה שלו ב שעות ממש מוזרות בלילה כי ראיתי ג'וק. (ואל תשאלו בכלל מה קרה בלילה שראיתי ג'וק הולך לי מול הפנים!
בואו נגיד שזה לא נגמר טוב לאף מאיתנו
). אני מרגישה שזה לא בסדר אבל אני ממש לא מצליחה לשלו בזה להפך זה שולט בי. מקווה שיום אחד זה יעבור לי.

הוא גם יכול להיות מלאך-אבל בכול זאת זה עדיין

מפחיד אותי. אני לא מסוגלת להרוג אותם - אני פשוט מסתכלת עליהם בגועל עד שהם נעלבים והולכים לבד.

רציתי להוסיף עד משהו-כל פעם שאני מצילה חרק

אני מקבלת בגוף מין צמרמורת כזאת בכל הגוף. אני כמובן לא נוגעת בהם ישירות כי אני מפחדת -תמיד זה בעזרת איזה חפץ. אני מקווה שעצם זה שאני משטפת אתכם בזה לא יגרום לצמרמורת להפסיק.

כל מעשה טוב גם למען בלי חיים../images/Emo204.gif../images/Emo55.gif

ממלא אותנו באנרגיות טובות

../images/Emo24.gifוואלה זאת גם שיטה....

אולי לדבר אליהם או דרך מחשבות להגיד להם שהם לא רצויים ולהראות להם את הדרך החוצה.... פעם עשיתי את זה עם דבור שנכנס לחדר בעבודה וזה עבד

למעלה