אמאלה איזה פורום

Gevakumon

New member
אמאלה איזה פורום

בחיי, זה בטח אחד הפורומים הכי מדכאים שיש בעולם, אני פוחד להציץ פה אפילו, בחיי טוב, אז, אממ, מה אני אאחל, שתתגברו על האכזבות שלכם? Peace ;)

~מעיין~

New member
אז זהו שהוא לא..

להפך.. מאוד אבל מאוד כיף פה אנשים באים לפה דיי עצובים ומוצאים פה מן מקלט לסבל שנגרם להם ממישהו או ממשהו.. ואנחנו (אנשי הפורום) מנסים לעזור לו עד כמה שאפשר ואנחנו גם מצליחים שאין כמו הסיפוק הזה שאתה יודע שהוצאת מפה מישהו עם הרגשה מעולה הוא בכלל לא מדכא.. אם הוא היה מדכא לא היו פה כל כך הרבה אנשים..

jess ועוד

New member
איך אני אוהבת את האנשים האלו

שהם מעל כולם לך אין אכזבות ? אפילו קטנות רק שאתה מפחד לדבר עליהם מה שעושה אותך פחדן???? אנחנו לא מבואסים לא מדוכאים לא עצובים לא כלום אנחנו שמחים כי אנחנו מדברים על מה שמציק לנו וככה עושים מקום לדברים הטובים באמת להכנס לנו ללב לבטן ולראש.... תחשוב על זה !!!! יום מוצלח לך

GALI02

New member
"גנבת" לי את המילים

לכל אחד יש אכזבות וחכם הוא מי שמודה בזה ומדבר על זה.

@@

New member
אתה לא חייב להיות פה

איך ג´ס אמרה, לכל אחד יש אכזבות, אז תסלח לי מר "אין אכזבות" אתה לא חייב להיות פה וגם לא להציץ. בכל אופן שיהיה לך יום נפלא ונטול אכזבות. ריקי

mariana

New member
יפה שלייייייייייייייייי

מה שלומך? איזה אנשים באים לבקר בפורום ההא? מה חדש אצלך? חבל שאת לא גרה ברמלה, הייתי לוקחת אותך איתי לבלות. תספרי משהו מעניין, גם לא מעיינן מתקבל על הדעת. אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ונ.ב אתמול אריאל הפסיד בטניס, כי הוא היתרגש שהייתי שם וצפיתי בו

ניקולי

New member
אמל´ה איזו הודעה../images/Emo5.gif

בחיי, זה בטח אחד האנשים הכי פחדנים שאני מכירה בעולם, הוא כ"כ פחד להציץ פה אפילו, שהשאיר הודעה
... אז ככה...אכזבות יש לכל אחד מאיתנו ואם לך אין אכזבה כולשהי אז סליחה..אתה פשוט חיי בחיים לא נורמלים..יש אכזבות מאהבה, ממשפחה, מחברים, מעבודה, מהאוטובוס שפספסת בבוקר, מאיזה סנדוויץ שאכלת והיה מקולקל.. בוודאי שישנם עוד אכזבות אבל אין לי מקום לרשום אותם... הפורום הזה הוא הפורום הכי מדליק שאני מכירה...בפורום הזה רכשתי לי חברים וירטאלים ולא וירטואלים.. בפורום הזה יש כנות ויושר..אין שינאה..יש רק אהבה..והעיקר פירגון אחד לשניה.. ככה שבאמת אם אין לך מה לעשות כאן עדיף שלא תהייה כאן. ניקול* נ.ב. תודה לך על האיחולים הלבביים שלך לגבי התגברות על האכזבות שלנו..אבל אני חושבת שנתגבר עליהם גם בלי האיחולים שלך.. קח פנדל..ניקול*
.. (שכחתי לציין אנחנו ממש מרובעים)..

למעלה