אמאל'ההההההההה

אמאל'ההההההההה

אתם לא מאמינים מה ראיתיייייייייייייייייי הייתי באיזה פאב, וראיתי שם מישהי דומה קופיייייייייי לאפרת שושן ז"ל (רות
) אני אומרת לכם היא ממש ממש דומה להההההה הכל אותו דבר חוץ מהשיער שיותר קצר ועם פוני, ויש לה עיניים ירוקות, אבל חוץ מזה, הן ממש שתי טיפות מים אני אומרת לכםםםםםםםםם הייתי כל כך בשוקקק ורציתי לשאול אותה אם יש לה קשר לאפרת, אבל לא נעים... פדיחות.... והיא שרה ממש יפה
ועוד בצרפתית

אין סיכוי!!!

אין דבר כזה אפרת... אולי ראית את תמר קינן או משהי שדי דומה לה, אבל אפרת זה רק בטלנובלה אין אישה כזאת במציאות! וגם אם הייתה היא כבר מתה...

טוב אני יצא שניה מהפאוזה ההזויה,

+
ואסביר לך: זה פורום הזוי, פה אנחנו חשים שאנחנו רואים את פירות אסוירם. אנחנו יודעים שתמר קינן =לא= מתה.

מי זאת תמר קינן?????

אני מדברת איתכם על זה שראיתי כפילה של אפרת שושן ואתם מדברים איתי על מישהי מהסדרה המתחרה?????? אפרת שושן-לא נשכח ולא נסלח

חח סתומה..

פורום ב-כ-א-י-ל-ו! זה לא באמת זה ב=כ=א=י=ל=ו=! היא לא מנסה לעבוד עלינו היא מנסה לעשות כ-א-י-ל-ו-!-!-! בעעעעעע מסבירים מסבירים ואף אחד לא מבין!! הפורום הזה הוא לא פורום לעפר שכטר הוא פורום לכפיר אונגר שזו ד-מ-ו-ת ובגלל זה זה פורום ב-כ-א-י-ל-ו-! וואי, התעצבנתי..

עלקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo70.gif

אמאאא אמורה שלי..שיוו זה לא אמיתי!! אולי היא קמה לתחייה????

SofyTofy

New member
מההההה?????../images/Emo103.gif

מי זאת? יש לה עוד הופעות? איך קוראים לפאב הזה?

תרגע!!!!!!!!!!

אין דבר כזה במציאות!!! אין אפרת ואין אופק (לא היה ולא נברא) את שתיהן משחקת תמר קינן אז יכול ליהיות שראיתן אותה או מישהי שמאוד דומה לה. כי- אין כזאת אפרת במציאות ואין כזאת אופק במציאות זה הכל טלנובלה! מה את מנסה לעבוד עלינו?? זה הכל נובלמן כתב והשחקנים (בקרה הזה תמר) משחקים את הדמויות... זה לא באמת!!!

SofyTofy

New member
נו באמת../images/Emo103.gif

עוד לא הפנמתם את הרעיון של הפורום? כל הפורום הוא הזוי ופיקטיבי. אנחנו יודעים שאפרת היא רק דמות וכנ"ל אופק. תרגיע אתה.

אויש תנוחי

תביני שזה פורום על פיורת אסורים ולא על טלנובלה בע"מ פה אנחנו כותבים על השחקנים של פירות אסורים!!! אין דבר כזה תמר קינן, יש אפרת שושן!!! ואם באמת לא הבנת את זה עד עכשיו אז מצבך קשה

למעלה