אמאות ובנות

אמאות ובנות

שלום לכולם! אני משתתפת בהצגה שהנושא של הוא אמאות ובנות. ההצגה מורכבת ממגוון קטעים מהספרות המחזות והקולנוע על הנושא... אני ממש צריכה שמות של סרטים ספרים או הצגות) בנושא הזה או שיש שמה דמויות אם דילוגים על הנושא גם אם הוא לא המרכזי ביצירה. חוץ מזה אנחנו גם פתוחים ליצירה עצמית שלכם! אז אם מישהו כתב קטעים דילוגים או מונולגים על הנושא הוא מוזמן לשלוח לי למייל. [email protected] "אמאות ובנות" אז בבקשה אם יש לכם לרעיונות!

GAL L1

New member
חברים

מערכת יחסים של מוניקה עם אמא שלה מערכת יחסים של רייצ'ל עם אמא שלה ומערכת יחסים שלפיבי עם אמא שלה (שהיתאבדה)ומערכת יחסים חדשה שנירקמת עם אמא הביולוגית שהיא מגלה אם אני לא טועה בעונה שלישית. ספר "אחיות שוסטר נכנסות להריון" - ספר כולו העוסק במערכת יחסים בין אחיות בין חברות ובין אמאות לילדות ספרים של נעמי רגן בידך אפקיד רוחי המתארת היסטוריה משפחתית לאורך דורות, ובעידן המודרני העוסק בשלוש דורות של נשים למשפחה יהודית אמריקאית ישנם גם ספרות יותר כבדה כמו קלאסיקה של טולסטוי - מלחמה ושלום יחסים של נטשה עם משפחתה ועם אמה בפרט גאווה ודעה קדומה גם סרט וגם ספר המצוין המתאר בין היתר מערכת יחסים של אחיות עם אמם

דינהלה1

New member
2 הצגות מעולות ממליצה לצפייה

ההצגה "עלמה ורות" - מדובר על בת שחוזרת בתשובה ועל הנתק שנוצר בינה לבן האם בעקבות זאת והנסיונות לגישור בינהן. הצגה חזקה מאוד בתפקיד האם יונה אליאן המצויינת. ממליצה עליה בחום בתאטרון בית ליסין. והצגה נוספת שמבוססת על סרט מאוד מצליח "תנאים של חיבה" גם מוצגת בבית ליסין וגם כאן יונה אליאן בתפקיד האם: מדובר על מע' יחסים טעונה בין אם ובתה שמקבלת תפנית כאשר הבת מגלה שהיא חולה בסרטן.

למעלה