אמאג'ירפה ו-Juspan

פרמלה

New member
אמאג'ירפה ו-Juspan

הייתם בשמורת החולה בסוף? juspan, איך הייתה המסיבה?

שקנאית11

New member
פרמלה, הוצאת לי את השאלות מהמקלדת

היינו באגמון - היה נפלא!!

היה יום שמשי, אם כי קריר - כשהשמש הפציעה היא חיממה, וכשנעלמה היה מעט קריר. הקטנטונת הייתה עטופה היטב בבגדי פליז + התחממנו לנו יחד בפונצ'ו הזוגי כשהיא במנשא. שכרנו קלאב-קאר - לשעה וחצי, זה לא הספיק לנו ואת כל החלק האחרון עשינו במהירות כדי להחזיר אותו בזמן (גם ככה ההשכרה יקרה, להוסיף על זה קנסות ואיחורים זה כבר יקר). אכלנו ארוחת צהריים בג'עוני בראש פינה והתאכזבנו קשות. הגדול רצה המבורגר ולא היו להם לחמניות, אז הוא הזמין המבורגר בלי לחמניה (לא חשבו לעשות איזו הנחה על זה), ביקשנו המבורגר וול דאן, הגיע המבורגר אדום ומדמם, כנ"ל לגבי הסטייק שהזמנו עבורי ועבור הג'ירף - היה חי מדי בשבילנו. ובכלל - לא היה משהו בכלל, אכלנו שם כבר כמה וכמה פעמים והיה בסדר, ובכל פעם יש להם פאדיחות - לשם כבר לא נחזור בקרוב (מזל שהיה לנו איזשהו קופון שסיפק לנו הנחה, אחרת היינו מתבאסים קשות)

חשבתי עליכם כשיצאתי מהבית בבוקר וראיתי

שיש יום שמש קריר אך יפה ומושלם לטיולים. ומצטרפת לקריאה לג׳וסי לספר על יום ההולדת. בצירוף תמונות כמובן.

יותר טוב, תודה

מכל האיכסה נשארה רק הנזלת. וכבר רואים שן מבצבצת. חום אין כבר מאתמול אחר הצהריים. מקווה שלא יקפיצו אותי מחר מהעבודה להוציא אותו ושיעבור את היום עם חיוך.

פרמלה

New member
נשמע קריר ומרענן וכיפי (חוץ מהמסעדה)

אני יצאתי לסיבוב אופניים בבוקר ליד הים וזכיתי לראות חץ ציפורים רחב ומרהיב.

למעלה