אמאאאאא מגן במתמטיקה עוד שבוע! אני על סף התמוטטות!!!!! תרגיעו אותי בבקשההההה
P Principessa 17 New member 22/12/03 #1 אמאאאאא מגן במתמטיקה עוד שבוע! אני על סף התמוטטות!!!!! תרגיעו אותי בבקשההההה
S scratchy New member 22/12/03 #2 אין מה לפחד מזה!!! אם זה היחידה של מתמטיקה 3 אז הרבה חברות שלי עשו את זה וזה לא בעיה!!!
Q QuEeN oF mE New member 22/12/03 #3 נטלי!! דייי! אמרתי לך שיהיה בסדר! ואת תעברי את זה כ"כ מצוין! חוץ מזה שיש לו עוד מלאאא זמן ללמוד וחלזק את עצמך! ואם את ממש בלחץ אז את תמיד יכולה להוציא אותו על אנשים מסוימיים..את יודעת.. יהיה מצוין!
נטלי!! דייי! אמרתי לך שיהיה בסדר! ואת תעברי את זה כ"כ מצוין! חוץ מזה שיש לו עוד מלאאא זמן ללמוד וחלזק את עצמך! ואם את ממש בלחץ אז את תמיד יכולה להוציא אותו על אנשים מסוימיים..את יודעת.. יהיה מצוין!
ש שלומצי New member 26/12/03 #6 לנשום עמוק..... לשאוף..... לנשום...... לשאוף....... לספור עד עשר...... ועכשיו...... מה?! מה אמרת?! מגן במתמטיקה?! אוי!!!!!!!!!!!! אלהוים!!!!!!!!! איזה פחד!!!!!!!!!!!! בובה, העם מאחוריך - ק-טן עלייך בטירוף!!!! ובהצלחה לכללללל מי שמתענה בסיוט הזה!
לנשום עמוק..... לשאוף..... לנשום...... לשאוף....... לספור עד עשר...... ועכשיו...... מה?! מה אמרת?! מגן במתמטיקה?! אוי!!!!!!!!!!!! אלהוים!!!!!!!!! איזה פחד!!!!!!!!!!!! בובה, העם מאחוריך - ק-טן עלייך בטירוף!!!! ובהצלחה לכללללל מי שמתענה בסיוט הזה!