אמאאאאא

celine-1

New member
אמאאאאא

מי היו האוטומנים? אני לא יודעת, תשאלי את אבא, הוא מבין במכניקה... אז אם את גם רוצה להבין במכניקה (תוספת אישית), קני אנציקלופדיה "אביב". וואלה רמת הפרסומות היום, משהו, משהו סלין

אורלי_ל

New member
אוטומנים?? יא וואראדי...

ואם כבר מדברים על פרסומות, אז הנה אחת שמעצבנת אותי, גם בגלל שהיא נורא מטומטמת: הפרסומת לנקניקיות של אלוהים יודע איזו חברה, שהאמא מייעצת לילד איך לפייס את החברה שלו, תוך שהיא מבצעת את אותן פעולות על נקניקיה ("תמרח אותה קצת"). ובסוף היא אומרת "אם זה לא ילך - תחתוך!" וחותכת את הנקניקיה.

טל קר

New member
והנה אחת שראיתי היום למכונית

"נסעה כל המשפחה ב(שם המכונית) החדשה של *אבא*. סבתא יוכבד ירדה ברכבת. דוד חזי ירד במשרד, *אמא ירדה אצל סימה* (למה מה, היא גם תלך למשרד כמו דוד חזי? ברוך שבשעות הבוקר כשדן הולך לגן וחזי הולך למשרד אמא הולכת לסימה), דן דן ירד בגן, ורק אבא לא ירד. מה עשה? נסע. ונסע... ונסע... ונסע... ונסע... ונסע... ונסע..." לעומת זאת ראיתי פרסומת (שלא תלשתי מהעיתון כמו את הלעיל כדי שאוכל להביא אותה כלשונה) על מטבח שיש בו "כל מה ש*את* צריכה"

אורלי_ל

New member
מה שאני הכי צריכה במטבח

ודחוף, זה מישהו שישטוף את הכלים. יש שם כזה?

והנה אחת ממש מעצבנת של ערוצי זהב.

יש להם מסלול מיוחד לגברים. עם ערוצי nba, חמש פלוס... מכיוון שברור שנשים לא מתענינות בספורט ואין שום סיכוי שהן יקומו בארבע לפנות בוקר כדי לראות משחק כדורסל.

soulbird

New member
פירסומות

הפירסומת החמודה עם הבורקס החם והבחור ש"מתנשף לבחורה בטלפון. הפירסומאים לקחו את זה בידיוק למקום שבו ידעו שיקחו את זה. 2 -הפירסומת הדבילית לש kaliah האל אקונומיקה והבחורה שקונה מכונת כביסה שאפילו בעלה\בן זוגה יכול להפעיל

למעלה