אמאאאאאאא "המורה, בבקשה אל תעשי חתול בר!!!!!" זוכרים שאמרתי לכם שהיא אוכלת אותו?
C crazy4tc New member 13/11/03 #1 אמאאאאאאא "המורה, בבקשה אל תעשי חתול בר!!!!!" זוכרים שאמרתי לכם שהיא אוכלת אותו?
C crazy4tc New member 14/11/03 #10 ככה אתם מצטלמים בלעדיי?! מתי זה היה? אה אה?? זה היה ביום הזה שלא באתי לגן?!
D Drorrrrrr New member 13/11/03 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תעשי חתול בר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוא הנה מידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל תעשי חתול בר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוא הנה מידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
C crazy4tc New member 13/11/03 #6 ../images/Emo9.gif אל תגיד שהיא לא נראית ככה פשוט אין לה פרצוף טבעי!! תראו את אלכס- אפשר לראות עליו שהוא מחייך באמת היא נראית כאילו היא עברה כבר איזה עשר מתיחות פנים.... ואיך היא חושפת את השיניים... אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
../images/Emo9.gif אל תגיד שהיא לא נראית ככה פשוט אין לה פרצוף טבעי!! תראו את אלכס- אפשר לראות עליו שהוא מחייך באמת היא נראית כאילו היא עברה כבר איזה עשר מתיחות פנים.... ואיך היא חושפת את השיניים... אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
° °•°•Dark Angel•°•° New member 14/11/03 #11 זה הזמן להגיד למורה שלי לצילום.. שהוא טועה, ויש גם אנשים מכוערים היא באמת יצאה סופר לא טיבעית בתמונה.. בחורה לא פוטוגנית במיוחד.
זה הזמן להגיד למורה שלי לצילום.. שהוא טועה, ויש גם אנשים מכוערים היא באמת יצאה סופר לא טיבעית בתמונה.. בחורה לא פוטוגנית במיוחד.
C crazy4tc New member 14/11/03 #12 את לומדת צילום../images/Emo35.gif סטילס או וידאו אוף כל פעם שאת שולחת לי הודעה באייסי אני לא שם
° °•°•Dark Angel•°•° New member 15/11/03 #13 בואי נגיד ככה... כל ערב בפנימיה את תוכלי לימצוא אותי בחדר הצילום (שנימצא במיקלט) מפתחת סרט או מדפיסה תמונות, אני גם יודעת לצלם תמונות סטודיו. כרגע יש לי מצלמת סבוניה שאני גם ככה לא מישתמשת בה, יום אחד אני מקווה שתהיה לי מצלמת canon...
בואי נגיד ככה... כל ערב בפנימיה את תוכלי לימצוא אותי בחדר הצילום (שנימצא במיקלט) מפתחת סרט או מדפיסה תמונות, אני גם יודעת לצלם תמונות סטודיו. כרגע יש לי מצלמת סבוניה שאני גם ככה לא מישתמשת בה, יום אחד אני מקווה שתהיה לי מצלמת canon...
° °•°•Dark Angel•°•° New member 16/11/03 #15 אני אוהבת לצלם חתולים ../images/Emo99.gif.. ושאר בעלי חיים