אמא´לה ...IVF ראשון

ונוס 34

New member
אמא´לה ...IVF ראשון

אז זהו - "עלינו" כיתה (או אולי ירדנו כתה)- ואני מאד חוששת - מהכאבים, מהסיכונים, מהפרוצדורות, מהכישלון... התחלתי היום להסניף סינרל לדיכוי (אותו ביקשתי במקום זריקות - האם נכון עשיתי?) לא ממש ברור לי אם הבנתי נכון את ההנחיות- נשמע לכן סביר 3 פעמים ביום לחיצה אחת בכל נחיר? כי זה ממש לא מה שכתוב בהתוויה הרפואית. - אודה לעזרתכן בענין. וכן לטיפים עלivf בכלל.

אולה *

New member
ברוכה הבאה לכיתת בוגרים!!! ../images/Emo20.gif

הי ונוס! IVF - זה אומנם עלית מדרגה לעומת ההזרעות, אבל לא נורא כ"כ. סינרל - אני אישית ממש לא סבלתי ממנו. אני הסנפתי פעמיים ביום. יש בנות שמסניפות כמוך 3 פעמים. דיכוי, כמו גם ההורמונים - זה דבר מאוד אינדיבידואלי. כל אחת מגיבה אחרת. לכן, אין להגיד חד-משמעית האם האם פעלת נכון בבחירה שלך. ב-IVF אחרון הזרקתי דקא ארוך, ונהניתי (אם אפשר להינות) יותר, כי מדובר בזריקה אחת. אבל בנות רבות סובלות מתופעות לוואי אחרי הדקא. מדובר בהרדמה של כ-20 דקות, ובד"כ אין כאבים אחר כך. טיפ: להביא גרביים, כי קר מאוד בחדר ניתוח. לבוא עם מלווה, כי לא מומלץ לנהוג אחרי הרדמה. להאמין בהצלחה! אולה.

ונוס 34

New member
IVF

היי אולה תודה על התשובה המהירה. השתתפתי במפגש שהתקיים לפני כחודש בבית של נילה וציפיתי לפגוש אותך סופסוף - LIVE -אם כי לא הגעת בסוף - ככל הזכור לי לא הרגשת טוב מקווה שהרגשתך משופרת כעת ושיהיה לך בהצלחה שלך ונוס

אולה *

New member
אני אוהבת מפגשים

ולא הפסדתי אף מפגש בשנה האחרונה. חוץ מזה שהיה אצל נילה, כמובן. שכבתי בבית עם חום 39. אבל לא נורא, עוד ניפגש. אולה.

vmoti

New member
סינרל

אני מסניפה סינרל כבר שבועיים פעמיים ביום בכל נחיר, בלי תופעות לוואי ולפני הפרייה, בדיקת דם ביום חמישי ולפיה מחליטים במה ממשיכים.

נועם@בת

New member
שלום כתה א´

אני הסנפתי בוסרלין - 3 פעמים ביום, 3 הסנפות בכל פעם. אם את לא בטוחה תרימי טלפון לרופא/מחלקה ותבררי. כדי שלא יווצר מצב שבו את לוקחת פחות מידי או יותר מידי חומר. טיפים- לשתות הרבה כבר מעכשיו כדי לא להגיע למצב התייבשות. ההורמונים גורמים לספיחת נוזלים לחלל הבטן, ובמקרים קיצוניים לגירוי יתר של השחלות. שתיה מרובה מקטינה את החשש להתייבשות. בהצלחה אני מקוה שייהיה לך מזל של מתחילות
נועם

ונוס אלת האהבה ../images/Emo23.gif

אפשר ללכת עם החששות ולבטוח בעצמך וברופא שלך שיהיה מוצלח כבר בטיפול הראשון - רק עכשיו רונה הצליחה בivf ראשון!!! לפתוח את הגוף לאהבה (זוכרת את השיר?)

../images/Emo32.gifסתם מחשבות מצחיקות לשעת לילה

האמת היא שעד היום כשהוזכרו ההסנפות, חשבתי שזה היה מעין הומור ציני שמחליף את ההזרקות
נו מה לעשות, כשלא יודעים זה מה שקורה. עכשיו כשאני יודעת, אז בכלל הותקפתי גל צחוק, רק המחשבה שאם אגיע לשלב הזה, ויקרה לי מה שקרה עם הזריקות- יצא לי להזריק את רובן במקומות די ציבוריים (כמו חניון עמוס ובשירותים של הקניון), וכל הזמן רק חששתי מה יקרה אם יבוא שוטר ויראה אותי- מה אוכל אז לענות לשוטר
.... וסליחה שהתפרצתי ככה באמצע.

למעלה