אם

איה ה

New member
אם

אם האהבה היא פשע מגיע לי מאסר עולם אם האהבה היא משוואה אני רוצה להיות הנעלם אם האהבה היא קסם אני רוצה להיות השפן אם האהבה היא נצח אני רוצה להיות הזמן אם האהבה היא קפה אני רוצה להיות החלב אם האהבה היא פרצה אני רוצה להיות הגנב אם האהבה היא גשם אין לי צורך במטריה אם האהבה היא ספר אני רוצה להיות הסימניה אם האהבה היא חלום אני לא רוצה להתעורר אם האהבה היא אתה אני לא רוצה אף אחד אחר אבל אם... אם האהבה לא קיימת... אז גם אני לא. איה.

קרני

New member
איה המקסימה!!!

מדהים!!! התרגשתי ממש!!! אהבה היא מהות החיים.... לא ממש מסכימה עם זה, אבל היא בהחלט נותנת נופך הרבה יותר מענג... אם את מאמינה בזה, מאחלת לך המון אהבה כזאת, ומקווה שאם זו תאחר לבוא (אם עדיין לא הגיעה...) תדעי למצוא חיים נהדרים לא פחות עד שתבוא... :))) תודה על המילים היפות ושיהיה לך אחלה סו``ש @ @ J U

איה ה

New member
קרני

היא הגיעה, כבר די מזמן, והיא זו שאפשרה לי להיות כל הדברים האלה שרציתי להיות והיא זו שאפשרה לי לכתוב את מה שכתבתי. תודה לך ואחלה סופ``ש איה.

ללה ה

New member
אוחתי של אהבה

מקסים. המילים. השורות. האהבה שלך. תדביקי אותי...

חיננית

New member
ככ ככ ככ יפה-משהוא!

נהדר ככה צריך לכתב ! העתקתי לי ברשותך את השיר , שיהיה לי באיזה ערב חברתי להקריא. כי מאד מצא חן וחושבת שימצא חן בעיני חברי מותר לי? יישר כוחך ויצירתך נערתי ,ואולי כבר אינך נערה :)

למעלה