סיפור ארוך אז...למי שיש כח שיכנס...
טוב זה מתחיל ככה: אני ו2 חברות שלי נסענו לבית גבריאל לראות את "אהבה וסקס" בקיצור המופע היה מקסים ועברי עוד יותר (אני וחברות שלי ישבנו בשורה ראשונה באמצע!) בסוף ההופעה אני וחברות שלי תכננו לעלות לבמה ולהכנס למאחורי הקלעים ואז ראינו 2 ילדות שעלו לבמה אז לא חיכינו לעלינו לבמה ונכנסנו למאחורי הקלעים ואז פתאום ראינו את עידן רייכל עומד בדלת לחדר הלבשה שלהם ואמרנו לו "אתה אחלה בנאדם!" (הוא היה מבולבל לאללה) והוא אמר "טוב ייאלה כנסו" (איזה חמוווווווודדד) ואז נכנסנו וראינו את עברי עומד שם ואמרנו לא שלום (אני בקושי נשמתי) והוא אמר לנו "שלום שלום" הבנות האחרות הצטלמו איתו והלכו ואז נשארנו רק אני חברות שלי ועברי! ואז חברה שלי שאלה אותו משהו אני בקושי זוכרת..ואז נכנס ילד אחד עם אבא שלו (בפורום קוראים לו "איש לוויתן") ולחץ לו יד ואז חברה שלי אמרה "אני רוצה גם!" ולחצה לו את היד.. ואז אני...חחח אמרתי "עברי..אפשר
חיבוק?" והוא אמר "בטח!" ובא וחיבק אותי! (יאאאאאא) הרגשתי את השרירים שלו!! וגם היה לו ריח מעולה של בושם (שאחר כך נתקע לי בשיער...) ואז בטעות יצא לי "איזה כיף לי!" ושמעתי אותו צוחק לי ליד האוזן (יאאאאא
) ואז הוא עזב אותי ואני בקושי יכולתי להשתחרר ממנו...ואז אני וחברה שלי נגשנו אל עידן רייכל ושפכנו עליו מחמאות וכל מה שהוא אמר זה היה "תודה,תודה רבה.." ואז רצינו חתימה אבל לא היה לנו דף ועט... טוב בכל אופן את הזונה לא ראינו שם.... ורק שתדעו הסיפור הזה נכתב בהתלהבות רבה אז אל תתיחסו ל-"יאאאאא"