אם..

אם..

והיה בי רק טיפת אומץ יותר,הייתי לוקחת אקדח ויורה לי כדור בראש,לסיים בפעם אחת,ללא ייסורים יותר!! לא רוצה לחשוב מה יהיה מחר,והאם השמש תזרח לכיווני או לא..

הי

היו לי הרבה רעיונות איך להתאבד... בטביעה, בקפיצה... כדור בראש אני מניחה שלא חשבתי.. אממ בכל מקרה פעם מישהו אמר לי `אז לכי תתאבדי, ותיראי כמה את מעריכה את החיים`... אז לכי תנסי לירות לעצמך כדור. אני בטוחה שלא תעשי את זה...

דיייייייייייי

אל תדברי ככה בחיים השבת שמעתי על כ"כ הרבה אסונות שקרו לאחרונה תאמיני כל מה שאנחנו עוברים מתגמד לעומת העולם האמיתי שנאחל לעצמנו רק בריאות ויהיה טוב תאמיני אף פעם אל תתיאשי...

טוב תקשיבי... כדור בראש לא טוב

יש כאלו שחיים אחרי כזה דבר, ואז מצבם הרפואי גרוע מאוד... הכי טוב זה כדור בפה... ככה בטוח תמותי. ואם בא לך משהו יותר נעים - גלולת ציאניד. הכי מהיר. והכי פחות כואב. טייסים מחזיקים כזה דבר, כדי שאם... ועכשיו ברצינות... מה קרה? דברי איתי אם יש צורך...

התאבדות

היא פתרון קבוע שאין דרך חזרה ממנו לבעיה זמנית. תחשבי על זה. אין דבר נורא יותר ממוות. אז כל דבר אחר יהיה פחות נורא.

שמע

קודם כל דבר יפה. דבר שני מה שגרוע במוות זה שזו נקודת אל חזור. ותגיד מה שתגיד, האדם מונע מיצרים ודחפים. היצר החזק ביותר הוא יצר החיים. אנשים נלחמים כדי לחיות ולשרוד. מי שבוחר להפסיק את חייו הוא אדם בעל אישיות מסוימת (הסובל מהפרעת אישיות) או אדם שנקלע למצוקה ולא מצא מישהו שיבין אותו. יש מספיק גופים וארגונים שיכולים לעזור למי שנמצא במצוקה. מי שרוצה לקבל עזרה תמיד יכול לקבל אותה.

קליט

New member
שיחת חוץ

לא בחרה במוות . היא בחרה לכתוב לנו את מה שהיא מרגישה . ולהרבה אנשים עולה המחשבה הזאת בראש - להתאבד ודי .

לא אמרתי שהיא בחרה במוות

ואתה יודע מה הבעיה? שאנשים חושבים בכלל שהתאבדות זו אופציה. לא להזדעזע מהעלאת דבר כזה על הכתב זה חיספוס בעייתי מאד.

לא

אם זה מה שהיא מרגישה עדיף שתכתוב את זה מאשר תשאר עם זה במחשבה. אבל התפקיד של מי שרואה כזו הודעה להגיב בהתאם.

וואי,

באמת?? חשבתי שמוות פותר בעיות זמניות,ולאחר מכן העולם יראה וורוד.. ‏ ‏

זה באמת פחדנות

פחד להתעמת עם רגשות שליליים. פחד ללכת לטיפול. פחד לפנות לעזרה.

מי אמר לך,

שלא עשיתי זאת?! וסתם לא כדאי לשפוט אדם,עד שתגיע למקומו.. ואיחוליי שתשארי במקומך.

למעלה