אמממ תגידו עדיין יש את החוק של ה-2 נוסעים?? ואם כן,לאלו שעברו טסט וכבר יצא שעצרו אותם, באמת בדקו שיש רק 2 נוסעים? אני יודעת שכדי לא להסתכן אבל רק בשביל לדעת כבר יצא כזה מקרה?
והוא לא אמר כלום למרות שהוא ראה שיש 3 אנשים.. אבל יכול להיות ששוטר אחר היה עוצר אותי על זה, בכל מקרה כדאי להימנע מלהסיע יותר מ 2 אנשים, אני משתדל ברוב הנסיעות לא להסיע יותר מ-2.
אבל עכשיו כןץ כי כשנכנס החוק זה יצא בעיה כי לחלק מהרשיונות היה את החוק וחלקם לא ואז השוטר היה צריך לבדוק יותר ולברר את זה. היום כבר כל אלה שהוציאו רשיון לפני החוק הזה כבר עברו את התקופה של הנהגים חדשים אז כיום כל שוטר שעוצר נהג חדש חל עליו את החוק הזה אז יותר מקפידים. ולפי מה ששמעתי (מ2 חברים בנתיים) שהוציאו חוקים חדשים וחרימים את הרכב ושוללים רשיון ל30 יום או משהו כזה אם אני זוכר טוב...החמירו את העונשים...לא כדאי לעבור על החוק הזה...
הייתי המנהל שלו שנה. ואחרי שהתגייסתי נאלצתי לפנות את המקום כי לא היה לי זמן לטפל בפורום, אבל בגלל הידע הרב שלי בנושא נהפכתי לאדום. ואז תפוז החליטו להוריד בכלל לכולם את האדום ורק אנשי מקצוע או אנשים שהמנהלים של הפורום ביקשו נהפכו לאדומים אבל לא היה לי אכפת כבר אז ויתרתי על זה. ולשאלתך השניה.. כן