אם NewUser4 הוא בוחן, אז

אני חושבשלא הבנת את כוונתו..

הוא לא התכוון לדגים עם קשקשים

Justin RuLeZ

New member
נצל"ש-שאלה קטנה...

אמממ תגידו עדיין יש את החוק של ה-2 נוסעים?? ואם כן,לאלו שעברו טסט וכבר יצא שעצרו אותם, באמת בדקו שיש רק 2 נוסעים? אני יודעת שכדי לא להסתכן אבל רק בשביל לדעת כבר יצא כזה מקרה?

yany11

New member
אותי עצר שוטר עם עוד 3 חברים

והוא לא אמר כלום למרות שהוא ראה שיש 3 אנשים.. אבל יכול להיות ששוטר אחר היה עוצר אותי על זה, בכל מקרה כדאי להימנע מלהסיע יותר מ 2 אנשים, אני משתדל ברוב הנסיעות לא להסיע יותר מ-2.

16תומר

New member
פעם היו פחות מקפידים על זה...

אבל עכשיו כןץ כי כשנכנס החוק זה יצא בעיה כי לחלק מהרשיונות היה את החוק וחלקם לא ואז השוטר היה צריך לבדוק יותר ולברר את זה. היום כבר כל אלה שהוציאו רשיון לפני החוק הזה כבר עברו את התקופה של הנהגים חדשים אז כיום כל שוטר שעוצר נהג חדש חל עליו את החוק הזה אז יותר מקפידים. ולפי מה ששמעתי (מ2 חברים בנתיים) שהוציאו חוקים חדשים וחרימים את הרכב ושוללים רשיון ל30 יום או משהו כזה אם אני זוכר טוב...החמירו את העונשים...לא כדאי לעבור על החוק הזה...

Krishi

New member
רק תיקון קטן

עדיין יש נהגים חדשים שהחוק הזה לא חל עליהם

OM®I

New member
../images/Emo45.gif

החוק יצא לפני שנה וחצי בדיוק, לא שנתיים ושלא נדבר על נהגים, שיש להם רישיון יותר משנתיים ומסיבות כאלה ואחרות, עדיין נהגים חדשים.

M o l

New member
אל תקשיב לאף אחד...

הם פשוט שילמו לנו מהצד...

c nd e

New member
קיבלתי מכם 4 תשובות שונות

ועוד כמה משתרשרות, ואף אחת מהן לא ענתה על השאלה:"למה הם אדומים?" הם אנשי מקצוע או מה?(חוץ מ-newuser4 שאני כבר יודע שהוא כן)

Krishi

New member
הם יודעי דבר ומביני עניין

נו אני לא צוחק. הם הואדמו עקב הידע הרב שיש להם בנושא הפורום

c nd e

New member
ולמה אתה היית..

אדום בפורום סקס לנוער? אתה יודע לדפוק טוב?
בנענע אין דבר כזה להיות אדום...נשמע נחמד

Krishi

New member
כי...

הייתי המנהל שלו שנה. ואחרי שהתגייסתי נאלצתי לפנות את המקום כי לא היה לי זמן לטפל בפורום, אבל בגלל הידע הרב שלי בנושא נהפכתי לאדום. ואז תפוז החליטו להוריד בכלל לכולם את האדום ורק אנשי מקצוע או אנשים שהמנהלים של הפורום ביקשו נהפכו לאדומים אבל לא היה לי אכפת כבר אז ויתרתי על זה. ולשאלתך השניה.. כן

למעלה