אם........

אם........../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם הייתם צריכים להמליץ למישהו שלא שמע בחיים שלו מוזיקה ואתם צריכים להמליץ לו על שיר אחד (ואחד בלבד) לשמוע..... איזה שיר הייתם ממליצים לו עליו??

../images/Emo6.gif אז אם כבר...

ננצל את השרשור הזה בשיל שכל אחד יכתוב מי הזמר/להקה/שיר הכי שנוא עליו...וכמובן למה
(מכיוון שזה בא לי בספונטניות...אני צריך לחשוב על זה...)

~*~gaL

New member
אהההההה

בכלליות- מ-ז-ר-ח-י-ת-! אנייייייי לאאא יכולה לסבולללללל את זה! פשוט לא!!!!! זמררר/זמרתתתתת/שירררררררר לא אכפת לי! כולם שנואים עלי! כולם! ולמה?? באמת צריך תשובה לזה??.. כי זה מ-ז-ע-ז-ע-! זה בלתי ניתן לשמיעה! זאת התבכיינות! זאת לא מוסיקה!

rshilkrot

New member
כלכך כלכך כלכך נכון. זה בלתי-נסבל

אני לא מסוגל להביא את עצמי לשמוע את זה. זה חוזר על עצמו, תמיד מדבר על "למה עזבת אותי" או "אין לי כסף". המלודיה פשוטה, ופשוט ממש ממש גרועה. הצליל פרימיטיבי. מה הגיטרה החשמלית המחורבנת חייבת להשמיע שלושה תווים כל בית בשיר (צליל ה"ניינייניי")?! תתפתחו קצת.

Sexy_worm

New member
ברטיני-ה"מוזיקה" שלה פשוט הכי גרועה

והשיר השנוא הוא "גן עדן של ילדות" של השד יודע מי בגלל שבמסיבת הסיום שלי ביסודי (!) תקעו אותו וקיבלתי טראומה כי זה שיר על אנשים זקנים, לא על אנשים בני 12!!! טראומתי לחלוטין.

@יעל@

New member
אני

מזרחית, פופ דאנס קופצני וחסר משמעות בסגנון בריטני ספיכס..... שיר להמליץ עליו: show must go on november rain טוב זה 2... (אבל יש לי עוד...)

Sexy_worm

New member
אני מבין שאתה אוהב הרבה שירים

אבל בכל זאת.... אתה התבקשת לבחור אחד...

לא רשמתי אותו שם..

אבל אמרתי פה פעם שהשיר שאני הכי אוהב זה (אבל לא ממליץ עליו כי הוא שלי!
) זה ironic של אלאניס מוריסט...

ענת פ.

New member
באמת שיר יפה

פשוט שיר יפה. טוב זו שאלה קשה, אבל להקה שנואה- ווסטלייף זמר שנוא- אמינם זמרת שנואה- בריטני ספירס שיר שנוא- אריה.... תעזור לי כאן... אתה חושב שזה בסדר? נו טוב אז אנאדר בריק אין דה וול פארט טו, יאדא יאדה יאדה(אמרו לי שכדי להיפטר מהתסביך אני צריכה לעשות לשיר הזה קאבר שאני אוהב... מה דעתכם?) אם הייתי צריכה להמליץ לבן אדם שמעולם לא שמע מוזיקה על איזשהוא שיר, אני חושבת שזה היה כמו תפילה של מדונה, או לה איסלה בוניטה של מדונה, או ווג של מדונה, או לא יודעת זו שאלה ממש קשה

@יעל@

New member
אולי

כמו שעשית לינק לשירים שחברי הפורום ממליצים עליו.... אפשר לעשות: השירים הכי שנואים על חברי הפורום... רעיון נחמד, לא?

Charlotte

New member
הייתי ממליצה לו......

על girl from mars, של אש. ובקשר ללהקה השנואה: לימפ ביזקיט- פשוט מוציאים שם רע לרוק! (אני שונאת את ווסטלייף, אבל הם בניגוד ללימפ ביזקיט, לא להקה...)

Shibby!

New member
girl from mars!

איזה שיר שולט *_* אם הייתי צריכה להמליץ על שיר למישהו שלא שמע מוזיקה, אז אני חושבת ש- bohemian raphsody של קווין זה מקום טוב להתחיל בו, או אולי שיר כלשהו של הביטלס.. אהמממ... להקה שנואה.. לימפ ביזקיט כי אני לא אוהבת את השילוב הזה של ראפ ורוק.. להקות כמו ווסטלייף אני לא שונאת, פשוט אין לי שום הערכה ליכולתם ה"מוזיקלית"..

בןלי

New member
DR DRE - NOTHING BUT A G THING

שיר הראפ מספר אחד בכל הזמנים. בין השירים האהובים עליי בכלל וחוצמזה שיתחיל להתנוענע קצת....

epitaph

New member
King Crimson - Epitaph

אבל אני אובססיבי בקשר לשיר
...עוד שיר מעולה שאם הייתי שומע רק שיר אחד בחיי לא הייתי מתנגד שזה יהיה הוא Genesis - Dancing with the Moonlit Knight

למעלה