אם תוכל לענות לי

אם תוכל לענות לי

קראתי שחלק מהסימנים שיש לאידס הם חום פריחה וכאב ראש יש לי שאלה, היו לי את שלושת הסימנים האלו והשאלה שלי היא כמה חום צריך להיות - כי היה לי לא גבוה ופריחה היתה לי בפרקי כף היד - איפה שסמים את השעון רק בשתי הידים וכאב ראש יש לי כל החודש רק שזה בא רציף זה בא והולך. כל הסימנים האלו היו לי בחודש הראשון מאז קימתי יחסי מין שבגללם אני חושש אני מודה לתשובות שלכם

איידס לא מאבחנים על סמך כאבי ראש ופ

איידס אינה ניתנת לאבחנה על פי גובה החום או על פי כאבי ראש ופריחה. כמעט תמיד אלו נגרמים על ידי סיבות אחרות. אם אתה חושש שנדבקת ביחסי מין( בגלל שקיימת מין לא בטוח), אז לך להבדק בדיקת מעבדה לאיידס בלי קשר לסימנים, במלאת 3 חודשים ליחסי מין אלו. אך אם אתה לא קיימת יחסי מין לא בטוחים הרי סימנים אלו אינם מהווים בפני עצמם סיבה להבדק לאיידס. אם הם נמשכים כדאי לברר את הסיבה שלהם ( שאינה איידס).

נכון, צודק, אבל......

היה כתוב בפורום של וואלה שאלו הסימנים ואמרתי שאני אתיעץ גם כאן. השאלה שהתכוונתי היא שיש לי חום 37.5 שמופיע לרבע שעה עם כאב ראש ואז נעלם, ככה זה כל יום או יומיים למשך החודש רופא המשפחה שלי לא יודע מזה, והפנה אותי לרופא שיניים (שגם שם הכל בסדר) לא אמרתי לו לגבי זה שאני מודג מאיידס השאלה אם אני אמור להיות מוטרד, כי לצערי קימתי יחסי מין לא מוגנים תודה אריק

Jony Jerusalem

New member
אריק תקשיב

כמו שאמר חבר ששמע אותי עכשיו קורא את ההודעה בקול רם אנחנו לא טרמוסטט והגוף שלנו הוא דבר משתנה. דבר שני, כל רופא נותן את חוות דעתו המקצועית. אל תתחיל להשוות לי פה בין וואלה ותפוז בבקשה. בתפוז עונה ד"ר איציק לוי ובנוסף יועצים שונים של הועד שאינם רופאים. כאן עונה לך רופא מומחה, תרצה לקבל את דעתו אתה מוזמן , אבל אתה לא חייב. אבל כל השוואה נראית לי מיותרת לחלוטין. קרא את השתובות ותשכיל לבד. ג´וני ירושלים

תשובה

אינך צריך להבדק לאיידס או לחשוש מאיידס בגלל כאב ראש זה. אם קיימת מין לא בטוח רצוי שתבדק במלאת 3 חודשים לארוע האחרון.

למעלה