אם תוכלו לעזור:

akane

New member
אם תוכלו לעזור:

באיזה סוג של עט הציירת השתמשה בציור שהוספתי? יש לכם מושג? מזהים? כי אני צריכה לקנות עוד עטים ואני מאוד רוצה לדעת במה היא השתמשה.

יש רפידוגרף גם בעובי של 0.8

ובטח יותר... אז לא נראה לי ביטול נכון, למרות שגם אין לי מושג מה זה יכול להיות.

גם לי זה נראה רפידוגרף

מכל מקום לרפידו יש עוביים שונים וראשים הניתנים להחלפה כולל ראש דומה לציפורן דיו, זה יכול לעזור. יש גם טושים דקים במיוחד, ועטי טוש שבהתחלה חשבתי שמדובר בהם בגלל צורת המשיכות. בכל אופן - לא סוג העט הוא שקובע כי אם סוג הטכניקה...
אפרת

SC

New member
קשה מאוד לדעת איזה סוג עט זה אם

בכלל מדובר בעט וזאת לפי העתק ממוחשב של תמונה. ניתן להגיע לאותה הרמה גם בעזרת מכחולים, טושים, ציפורן רפידוגרפים, לוח דיגיטליועוד... ולכן לעניות דעתי צדקה אפרת כשאמרה....זה הכל עניין של טכניקה !

akane

New member
תודה../images/Emo13.gif אני פשוט רוצה לצייר גם

במשהו אחר חוץ מעפרון.זה ברור שהכל זה עניין של טכניקה אבל כשכל העבודות שלי הן בעפרון-זה די משעמם. תודה בכל אופן^_^

SC

New member
מי ששולט בעיפרון יכול לקבל

עבודות מרשימות ביותר...אבל זקוקים אנו לשינויים... מאוד מהנה לעבוד עם ציפורן ודיו...לא יקר בכלל, כמעט ולא מלכלך, ניתן לרכוש כמה סוגים של ראש ציפורן... כיף אמיתי. אפשר גם רפידוגרפים....עט יקר משמש בעיקר לשירטוטים וגרפיקה...דומה בעיקרו לציפורן. ואפשר גם טושים בעלי ראשים דקים, שפיצים מצולעים... אפשר גם מכחולים....אקוורלים, אקריליק ושמן....לא כ"כ מומלץ להשתמש אם בכוונתך ליצור משהו דומה לתמונה שצרפת אבל גם זו אפשרות. שתי האפשריות הראשונות הן הטובות לדעתי מבין השאר. תהנה, שולי

למעלה