אם תוכלו לעזור לי

oren leviii

New member
אם תוכלו לעזור לי

הסיפור שלי קצת מסובך אבל אני ינסה להסביר הכי טוב שאפשר.... אז ככה אני אורן ואני בת 17 .לפני שנה בערך אמא שלי, בעלה, אחותי וחצי אח שלי החלטנו לעבור לגור בקווינס.... למדתי שם את תחילת יא . בפבליק מה שהיה סיוט בשבילי. אבא שלי שגר בארץ קנה לי ולאחותי ( 16) כרטיס לבוא לבקר בחנוכה בישראל.. ומה שקרה זה שהברזנו לאמא שלי בטיסה ופשוט החלטנו להישאר בארץ.עם אבא שלי. התחלתי ללמוד את המשך יא פה בארץ ולנסות להשלים ולגשת לבגריוית בסוף השנה... אמא שלי הגיעה לארץ במטרה לשכנע ולהחזיר אותי ואת אחותי לגור איתה והיא הצליחה ב10.5 אנחנו עולים כולם על טיסה חזרה עכשיו מה שקורה דיברנו עם הבצפר שלי שבקווינס והם לא מוכנים לקבל את זה שלא למדתי את ה3 חודשים האלה מחנוכה ואני יצטרך להשאר כיתה אם מישהו עמד במצב שלי או שיש למישהו פיתרון אני ישמח לקבל עצה וכל דבר יעזור תודה :]] וחג שמח

reuti1234

New member
לא עמדתי במצב שלך אבל...

אני יכולה לנסות לעזור לך
הממ כל הסיפור הזה קצת בילבל אותי... יש מצב שההורים שלך או את תוכלו לדבר עם ההנהלה של בית הספר ולסכם איתם שתשלימי את החומר שהפסדת? תגידי להם שאת אפילו תתחילי כבר עכשיו וגם תעבדי במהלך החופש הגדול... אפילו שזה יהיה קשה זה שווה את זה ואם הם לא מסכימים אולי תעברי לבצפר אחר? להשאיר אותך כיתה בגלל דבר כזה זה ממש טימטום
שיהיה לך בהצלחה ואל תדאגי זה בטוח יסתדר

../images/Emo122.gif

סיבוך טוטאלי... אני יודע מה אני הייתי עושה במצב כזה, אבל אני לא מכיר אותך ולא יודע אם זה היה מתאים לך... אני אישית פשוט לא הייתי חוזר לשם, הייתי נשאר בארץ, שכל העולם ילד ל*****ן... אחרי הכל, החיים שלך, את כבר ילדה גדולה... והרעיון של להשאיר אותך כיתה בגלל איזה 3 חודשים מסכנים זה מגוחך לחלוטין... אז או שתתחילי להתחנן על רחמיה של אמא שלך, או שפשוט תשתלטי על החיים שלך ואל תתני לאף אחד\ת להגיד לך מה לעשות. בחירה שלך
בהצלחה

oren leviii

New member
:|

תודה רבה על הנכונות לעזור חח :] וכן האמת שאני ממש במצב מסובך ולפעמים בא לי להגיד שכל העולם ***** ולהישאר פה אבל עם מי אני ישאר פה כל המשפחה שלי שם ושם יש לי תנאים יותר טובים אז אני דואגת לתחת שלי ועפה מפה למרות שעכשיו יותר כיף לי פה.... ולגבי הבית ספר זה פשוט מעצבן הם חוצפנים ואני יעשה הכל כדי לא להישאר כיתה... ושמעתי משהו על מבחנים שנקראים g.e.d שזה מסכם 12 שנות לימוד ואפשר להתקבל לקולג' עם זה אז אני יברר את זה עוד :] שוב תודה רבה

I3lackM

New member
כן...

עניתי לך בקשר לזה וגם מה שוודמיר מציע... יהיה טוב, לא לדאוג :)

מצב לא נעים..

לא יודעת איך לעזור. אבל או שתנסי לשכנע אותם,או שתנסי להתקבל לבית ספר אחר. המון בהצלחה

למעלה