אם שרון יפסיד במרכז הוא יפרוש !

אם שרון יפסיד במרכז הוא יפרוש !

חברה, זה כתוב על הקיר ,על תשארו עם הז..=(לונג) ביד !

מדובר בחברי מרכז..

שם ההגיון הבריא לא ממש עובד (סדר לי ת'בחור וכאלה)- אל תהיה בטוח ששרון יקח... ואם לא לא יקח אז ההצגה מתחילה ! נקודה למחשבה שיכולה להיות שווה הרבה כסף!

p r o f i t

New member
ד"ר מה שבטוח זה המוות. עדיין כאדם

רציונאלי לא מאמין שהם יילכו כשה לטבח בייחוד החברה של סדר לי ת'בחור. נחיה ונראה - אסור ללכת על חשוף זה בטוח

אז זהו - שהם לא רציונליים .

הם פגועים ורוצים השפלה , נקמה . אני רוצה ששרון יפסיד - מפץ קטן - פרס ,ביבי, שרון על 20-25 הנדטים כל אחד . תיקו .אין מוצא . ויאללה זמן לפוטים . זה רק אחרי בחירות .

ziva008

New member
לפי סקר אחרון- לביבי לא מובטח רוב

ולכן הוא מנסה להפיל את שרון ע"י הצעת אי אמון..... אין ספק שאם ביבי יצליח במזימתו, אבוי למדינה ולבורסה בפרט. ביום שלישי נהיה חכמים יותר, אני עדיין מאמינה שביבי לא יצליח להדיחו.

ziva008

New member
פורסם ב msn

כתבתי על זה בצהריים. טוב , הצצתי ומשאירה אתכם... שבת נפלאה ונקווה שיהיה טוב אגב לא בכדי בנק הפועלים מזהיר מנטישת הזרים בגלל הארועים השבוע. אני לא רוצה לחשוב מה יקרה לבורסה ולכלכלה, למרות שמבחינה אגואיסטית אפשר יהיה לעשות הרבה כסף על פוטים, אבל טובת המדינה קודמת.

אני מכיר כמה (עשרות) מהם..

תאמין לי או לא - חלקם פלצנים שהולכים לשרותים, מורידים את התחתונים ואומרים :"אופס יצא לי קקי"... חשוב לציין, שיש בינהם גם אנשים נפלאים ולכן אסור ללכת על חשוף - כדברך!

p r o f i t

New member
רבותי אפשר לשרשר אין סוף האמת שאנחנ

ו עושים זאת משיעמום בהיעדר מסחר אבל האמת היא שאף אחד לא יודע מה יהיה. אני עדיין מעריך שתהיה פשרה או שרון לוקח לא רואה פה אץ הקאקרים (ד"R) הולכים על מפץ גדול/קטן/בינוני

רוצה ששרון יפסיד . אבל מעריך אותו

מאד מאד . לא מגיע לליכוד מנהיג כזה . קובע ומבצע . לגבי השחיטות - זה חלק מהחבילה . מדברים על זה שצביקה שרף השתתנה - שרון השתנה ובורא עולם נתן לו כבוד מול כל העולם באו"ם . סגר מעגל . קיבל הכרה מקצה לקצה .

אני רוצה ששרון יפסיד מסיבה אחרת..

אני בשורט אגרסיבי.. (ומוגן למקרה שעוזי כהן ושות' יחליטו להיות - "מרץ" ליום אחד)..

o n e d a y

New member
אם אתה בשורט תכין הרבה אסיבל

תכין לי מרשם נגמרו לי אני בלונג עצבני

חוץ מזה גורביץ רשם שהכיוון למעלה..

זה הזמן הכי טוב להיכנס ל ש ו ר ט !!! זה כמובן לא המלצה אל זה עובד כמו שעון שווצרי !!

שמע אני רוצה להגיד לך שזה לא יאמן

כמה אנשים בשורט סתם עברתי על הודעות בדמארקר ובגלובס כל העולם ואחותו רואים ירידות חדות/היתרסקות לא ראיתי אפילו הודעה אחת שם על עליות... אם הייתי בשורט לא הייתי רגוע עכשיו.. נישאלת השאלה מי בכל זאת קנה קולים ביום חמישי וכניראה שזה לא החבר'ה הטובים.. או אולי רק "יודע לא מעט" וחבורתו..

למעלה