גם אני יכול להביא כתבה על אנס את יודעת מה כמה עשרות אנסים ולטעון שכל הגברים הם אנסים אך באותה מידה זה יהיה מגוחך עם מה שאת עושה. מה לעשות אנשים שלא רוצים שלום רוצים א"י השלמה מוכנים להרוג חפים מפשע יש בשני הצדדים ואין לזה קשר לאומי אתני ואפילו דתי...
"אנחנו שבאנו אחרי המלחמה, איננו אשמים. לא ירשנו את האשמה, אלא את ההשלכות של העוולות שנעשו בעבר. ומשום כך עלינו לנסות לנהוג באחריות, ואחת הדרכים לעשות זאתיכולה להיות להחזיר, בדרך זו או אחרת"
מי שמכליל תמיד הם דווקא הסרבנים נורא אוהבים להטיח בויכוחים: "חיילים שעושים וידוא הריגשה בילדות קטנות!" או : "חיילים שהורגים מבריחי נשק!" כשמתמכים על מקרה שקורה אולי פעם בחצי שנה מקסימום... אבל כש"מכלילים" פלשתינים שמדי יום מבצעים את אותו הדבר שוב ושוב בהמוניהם פתאום כבר לא בסדר להכליל פתאום זה לא צודק איפה כאן ההגיון? נראה כאילו סרבנים מסוימים סוגדים לפלשתינאים, מצדיקים את כל צעדיהם ומחפשים את האשמים בקרב עמם הפרטי ששומר עליהם.. לי זה נראה קצת הזוי
הסרבנים מראים מדיניות של ממשלה שמכריחה את הפקודים של המדיניות הזאת לבצע דברים לא מוסריים. יש חיילים נחמדים ויש חיילים שהם חברים שלי אבל המדיניות שאותם הם מבצעים היא לא מוסרית. כמו שהזכרתי מקודם ולך כמובן נוח לשכוח אני מתנגד הן לימין הישראלי והן לימין הפלסטיני. אני לא תומך בכל הדעות של הפלסטינים ואני לא תומך בכל הפלסטינים.