אם שכולה

KatyRose

New member
אם שכולה

מסכנה ואומללה.. איבדה את בנה בשטחים.. גורם לי להזדהות עם הפלשתינאים וילדיהם שמתים בגלל חיילנו :

הערבים החמודים

רק מגנים על המולדת ורוצחים אנשים

eviv

New member
מאוד פשוט להכליל

גם אני יכול להביא כתבה על אנס את יודעת מה כמה עשרות אנסים ולטעון שכל הגברים הם אנסים אך באותה מידה זה יהיה מגוחך עם מה שאת עושה. מה לעשות אנשים שלא רוצים שלום רוצים א"י השלמה מוכנים להרוג חפים מפשע יש בשני הצדדים ואין לזה קשר לאומי אתני ואפילו דתי...

noamgk

New member
זה מה שיפה אצלנו,

אנחנו רוצים שלום וגם ארץ ישראל השלמה. אבל מה ערבי כמוך מבין...

KatyRose

New member
דיי כבר עם הקטע של הערבי

זה לא מוסיף לאינטלגינציה שלך וזה כבר גם לא מצחיק "עביב והניקוד וכ"ו ) עם כל הכבוד וכמה שאני בצד שלך בקטע של הסרבנות

noamgk

New member
מה הבעייה?

זה לא נועד להצחיק. אבל אם אין לו אח מתנחל ואם הוא כל כך תומך בערבים - יש רק מסקנה אחת שאפשר להסיק מכאן.

KatyRose

New member
אבל מיצית מאוד

פרוש בשיא גם לי אין אח מתנחל, רק אח אחד מעצב גרפי

eviv

New member
זה שאני...

זה שאני לא תומך בימין הישראלי ובימין הפלסטיני לא אומר שאני ערבי.

eviv

New member
כי הוא לא רלוונטי

ההשתייכות האתנית שלי אינה רלוונטית לאף אחד. אני מגדיר את עצמי ישראלי. העובדה שמדינת ישראל מגדירה אותי בתור יהודי לא מזיזה לי ולא צריכה להזיז גם לך.

noamgk

New member
ואגב, הוא שקרן בכל מקרה.

הוריו (בין אם הוא יהודי ובין אם הוא ערבי) הם מתנחלים, והוא ואחיו מתנחלים - כמו כל אחד בעולם הזה ובארץ הזאת.

eviv

New member
.............

"אנחנו שבאנו אחרי המלחמה, איננו אשמים. לא ירשנו את האשמה, אלא את ההשלכות של העוולות שנעשו בעבר. ומשום כך עלינו לנסות לנהוג באחריות, ואחת הדרכים לעשות זאתיכולה להיות להחזיר, בדרך זו או אחרת"

KatyRose

New member
אל תתמם

מי שמכליל תמיד הם דווקא הסרבנים נורא אוהבים להטיח בויכוחים: "חיילים שעושים וידוא הריגשה בילדות קטנות!" או : "חיילים שהורגים מבריחי נשק!" כשמתמכים על מקרה שקורה אולי פעם בחצי שנה מקסימום... אבל כש"מכלילים" פלשתינים שמדי יום מבצעים את אותו הדבר שוב ושוב בהמוניהם פתאום כבר לא בסדר להכליל פתאום זה לא צודק איפה כאן ההגיון? נראה כאילו סרבנים מסוימים סוגדים לפלשתינאים, מצדיקים את כל צעדיהם ומחפשים את האשמים בקרב עמם הפרטי ששומר עליהם.. לי זה נראה קצת הזוי

eviv

New member
לא אנחנו לא../images/Emo70.gif

הסרבנים מראים מדיניות של ממשלה שמכריחה את הפקודים של המדיניות הזאת לבצע דברים לא מוסריים. יש חיילים נחמדים ויש חיילים שהם חברים שלי אבל המדיניות שאותם הם מבצעים היא לא מוסרית. כמו שהזכרתי מקודם ולך כמובן נוח לשכוח אני מתנגד הן לימין הישראלי והן לימין הפלסטיני. אני לא תומך בכל הדעות של הפלסטינים ואני לא תומך בכל הפלסטינים.

למעלה