אם שכולה

אם שכולה

היי לכם אני חדשה בפורום וכבר כמה ימים רק נכנסת קוראת ומתרגשת מהתוכן לפני כ-שלושה חודשים וקצת נהרג בני יקירי טום בפעילות מבצעית בטול כארם ומאז הזמן עצר מלכת להכל קיבל משמעויות שונות ומשונות. לצערי זהו אינו שכול יחיד במסע חיי אלו וכנראה שנשמתי בחרה התנסויות אלו בחיים כדי לגרום לי לגדול ולעשות אי אלו דברים נעלים שאת חלקם אני מתחילה להבין והיתר עוד יגיע לידי הבנתי כפי הנראה בהמשך. אני גרה בדרום הארץ ולמעשה הפורום הזה הוא הקשר היחיד שלי כרגע עם קבוצה של אנשים שהתנסתה כמוני באובדן והשלחותיו. הצער הוא עמוק, מבחינתי החיים אף פעם לא ישובו למסלולם כי בלי טום שלי המסלול חייב להיות שונה וחיי יוקדשו לזכרו ולגדוד שכל כך אהב גדוד נחשון.

אביבה יקרה

רוצה להגיד ברוכה הבאה לפורום אבל זה נשמע מוזר משתתפת בצערך הכבד אני אבדתי את בני רפולי לפני כעשרה חדשים עד היום אני עדיין מנסה להבין את המשמעות של האבדן.. עדיין שומעת את קולו.. מחכה שיכנס מהדלת.. מאמינה שהוא במקום טוב יותר כואבת את זה שהוא לא נהנה מאכל שבישלתי..שאהב שלא שומע מוזיקה שאהב שאחותו ,שכל כך אהב,תגדל מבלי להכיר אותו לא יודעת האם יותר טוב לו איפה שהוא נמצא כעת איפה הוא נמצא בכלל כל כך מתגעגעת.... מ צא בכלל

פנינה יקרה

צר לי על בנך רפולי מדברייך ומנסיוני המר אני מסיקה שהזמן- עוד שעה , יום, שבוע וחודשים רק מחדדים את תחושת החלל הגעגועים והעצב ללא הילד היקר שלי. אני יודעת שאני רק בתחילת מסע היסורים וקשה לחשוב קדימה בלעדיו. מרגישה את ליבי עדיין הולם בחוזקה בכל בוקר כאשר עיני נפקחות ומוחי מאשר את אשר קרה לו לבני היקר. הדמעות מציפות וכל בוקר הלב שלי נשבר מחדש וממש כואב פיזית מהמחשבה שלא נמשיך יותר יחד בחיים הללו. ומאתה אצטרך ללמוד למלא את משמעויות חיי בלי נוכחותו הפיזית וההתעסקות בשגרת חיינו של אם ובן של יחסים נפלאים ואוהבים שהיו לנו של שיחות נפש של דאגה של אם לבנה של חברות מיוחדת במינה... כמה קשה למלא את החלל שנוצר את הצורך לראות לשמוע לגעת להריח לשתף לאהוב.... מוצאת את עצמי מחפשת משמעויות לחיים, בלעדיו מחפשת דרכים להנציחו ולשמר את זיכרו בכל דרך, מנסה להראות לכולם שאני חזקה ושולטת אך מבפנים אומר לך בכנות שמחה שאני כבר בת 45 ועוד מעט וניפגש.... טוב מצטערת שמצב רוחי ירוד היום עוד שבת ללא טום, מחר אולי זה ישתפר ואכתוב שוב קצת יותר אופטימית, שיהיה לך שבוע טוב ספרי לי מעט על בנך היקר.

למעלה