זה נראה שהבעל הקל והבגד חמור... אני סתם צוחק. שבת שלום.
ק קליט New member 5/6/11 #27 אם הוא יתאים לך אז תקחי אותו יתכן וזה יהיה קשה . יתכן ותצטרכי להתיעץ . מה שברור שאין מקום לחשוב אולי יש מישהו מקסים יותר . את בוחנת אותו ומחליטה . ואת מספיק פקחית לזה ב"ה
אם הוא יתאים לך אז תקחי אותו יתכן וזה יהיה קשה . יתכן ותצטרכי להתיעץ . מה שברור שאין מקום לחשוב אולי יש מישהו מקסים יותר . את בוחנת אותו ומחליטה . ואת מספיק פקחית לזה ב"ה
מ מיסטר שמח New member 5/6/11 #28 נכון[= אך איך אדע מתי לפסול ומתי לא?עם מי אתייעץ?אימי לא מסכימה לי לדבר עם המשפיעה שלי בקשר לשידוכים..כי היא רווקה..
נכון[= אך איך אדע מתי לפסול ומתי לא?עם מי אתייעץ?אימי לא מסכימה לי לדבר עם המשפיעה שלי בקשר לשידוכים..כי היא רווקה..
ק קליט New member 5/6/11 #29 מה קורה כשאת רוצה לקנות שמלה ? . . . גם אז יש לך קשיים להחליט ? . . . . אפשר למצוא יועצת . את תדעי להחליט לבד או עם עזרה שתמצאי - כמו כולם . את תתארסי מתוך בחירה ולא מתוך אילוצים - יהיה מה שיהיה . אמן !
מה קורה כשאת רוצה לקנות שמלה ? . . . גם אז יש לך קשיים להחליט ? . . . . אפשר למצוא יועצת . את תדעי להחליט לבד או עם עזרה שתמצאי - כמו כולם . את תתארסי מתוך בחירה ולא מתוך אילוצים - יהיה מה שיהיה . אמן !
מ מיסטר שמח New member 5/6/11 #30 כשאני קונה יש קשיים למצוא..ועד שאני מוצאת הרבה פעמים אני לא משתמשת בבגד ומתחרטת שקניתי...אז זה הפחד שלי..שלא אהיה פזיזה ואח"כ אתחרט שהתחתנתי..
כשאני קונה יש קשיים למצוא..ועד שאני מוצאת הרבה פעמים אני לא משתמשת בבגד ומתחרטת שקניתי...אז זה הפחד שלי..שלא אהיה פזיזה ואח"כ אתחרט שהתחתנתי..
מ מיסטר שמח New member 5/6/11 #32 ח ח זהו שאני תמיד נזכרת שאנלא אוהבת את הבגד אחרי 14יום..(= או שאינלי כוח להחזיר..