אם פונדקאית

אם פונדקאית

נתבקשתי לשאול. יש לי זוג חברים שנשואים כ-10 שנים ללא ילדים.עד לא מזמן הם התביישו לדבר על הבעיה שלהם.וכיום לא.הבעיה היא,שהאישה עברה כריתת רחם בצעירותה ואין שום מצב שתביא ילדים אלא דרך אם פונדקאית.למזלה יש לה ביציות. השאלות שלהם.1.מה התהליך?2.כמה זה עולה?3.ואיך אפשר להשיג אם פונדקאית? נשמח לקבל אינפורמציה נכונה ממי שעבר את זה.תשובותיכם חשובות לזוג.

פונדקאית לשעבר

התהליך מתחיל בחיפוש אחר אם פונדקאית אפשרי דרך עמותות ואפשרי באופן פרטי עם סלקציה אישית דרך פרסום בעיתון או באינטרנט, אני הגעתי אל הזוג דרך מודעה בעיתון. העלות הינה - 25,000 $ הסכום המינימלי לתשלום לפי החוזה ואסור פחות מתשלום זה, יש חוזה עבה מאד עם הסבר מפורט עם כל הסעיפים המגינים על ההורים המיועדים וגם על הפונדקאית. יש ועדה שאצלה מקבלים את כל הטפסים או לחילופין אתר באיטנרנט שיש בו את כל הטפסים עם הסבר מפורט אילו בדיקות ההורים המיועדים צריכים לעבור ואילו הפונדקאית. אם אין לכם כוחות להתמודדות וריצות וברצונכם לעשות הכל דרך גורם שלישי תפנו למירב מנהלת האתר אישה מדהימה עם המון כוחות, אשה נעימה ומלאת אור ושמחת חיים, בעלת אופי מיוחד וייחודי, (אני לא מכירה אותה אישית אלא רק מהתרשמות הגולשים ותגובותיה באתר.) להשיג פונדקאית כמו שציינתי דרך עמותה, אינטרנט, ופרסום בעיתון. אשמח לתת לכם כל עזרה וייעוץ והרבה תמיכה שתצליחו הלוואי אני ילדתי בת לפני שנה וחצי לזוג שגם היה נשוי 10 שנים והים הם הורים מאושרים בהצלחה וחג שמח, אשמח לעזור בכל עת!!! מעיין.

בתגובה למעיין ..

התהליך מתחיל עם המלצתו של הרופא המטפל להתחיל לעבור לפונדקאות, את המלצתו המפורטת ( סיבות וכד') מעבירים לוועדה ע"מ לקבל אישור עקרוני להתחלת התהליך . מכאן מתחילים לחפש פונדקאית , הדרכים והאפשרויות כפי שמעיין ציינה .. מחירים לא נהוג לרשום כאן מכיוון שיש לזה השלכות רבות , קיים חוזה סטנדרטי פחות או יותר והוועדה היא זו שמאשרת את החוזים . כל מקרה לגופו . יש להיערך עם הרבה הרבה סבלנות , התהליך יכול להיות לא קצר... ואם עושים אותו "לבד" (בלי משרד מקשר) זה עוד יותר ארוך .. מנסיון !! אני עברתי את התהליך (כפונדקאית) פעם אחת לבד ופעם שניה עם משרד מקשר אי אפשר להשוות בין השניים . בהצלחה

וגם אם לא לבית שלנו כללים משלו../images/Emo70.gif

אנא כבדי את הכללים ואל תקפצי לדווח מה שנראה לך ויכול להטעות את האחר............

מירבי*

New member
פרטים מהחוזה

בנות יקרות שלי!! הפעם , אתן לא צודקות, מעיין באמת היתה פונדקאית, אני מכירה אותה והיא כתבה דברים מתוך ניסיונה האישי והאמיתי. מעין, בפורום שלנו לא נהוג לכתוב פרטים מהחוזה ובוודאי לא סכומים. ברור לי שכתבת זאת בתמימות בלי שידעת ואני בטוחה שלהבא לא תעשי את זה.

מירבי*

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo20.gif

קיבלת תשובות מפורטות מהבנות היקרות כאן. רוב הפרטים נמסרו והם מדוייקים. אשמח לתת פרטים נוספים. בהצלחה וחג שמח!

למעלה