אם ערוץ 3....

netaK

New member
אם ערוץ 3....

היה שם את השידורים החוזרים מיד עם סוף העונה השנייה, ולא בשידור יומי, אלא שבועי _פעם בשבוע...לא כל יום...) זה היה: 1. נותן לנו כך כל כך הרבה יותר שעות שינה... 2. הפרקים בעוהנ 1+2 זה 42 פרקים, 42 שבועות זה 9 חודשים יולי זה עוד 9 חודשים זה היה מזספיק לנו עד העונה החדשה!!! למה למה שידורים יומיים??? זה מספיק לנו...חודש וחצי!

רינת4

New member
לא חושבת...

אני דווקא מעדיפה ככה,כי אני רוצה כבר לסיים להקליט את כל הפרקים,וככה כל יום אני אוכל לראות איזה פרק שמחשק לי. אני חושבת שעדיף ככה,ואחרי שזה יסתיים,שיתחילו שוב בשידורים החוזרים,ושאז זה יהיה פעם בשבוע. אבל די! חיכיתי מספיק לשידורים החוזרים ד"א,אני מנצלת את ההזדמנות בשביל לתת תמונה של רוברט גאנט. בצורה מפתיעה,אולי בגלל החליפה,אבל תודו שהוא מזכיר טיפונת- רק טיפונת את בריאן...

netaK

New member
../images/Emo32.gif שיט....נכשלתי!!!

הלך עליי לגמרי עם המבחן בהיסטוריה....באתי בבאסה מאתמול עם צינון קשה, כאב גרון וחום! בקושי זכרתי משהו ולגמרי נכשלתי... בסוף המבחן הוא עושה לי כזה נטע....(בקול מאיים) להתראות...(עם מבט של "הלך עלייך"...שהיה דווקא נורא סקסי....)

netaK

New member
למישהי יש אקמול ../images/Emo184.gif?

אני חולהההה...ויש לי מחר מבחן במתמטיקה והיסטוריה על הבוקר...אז אני חייבת ללכת לביצפר...

נכשלת?????

אמרתי לך לצאת מהנט! ואם המורה שלך מזכיר את בן אז הוא....מכוער! לי היה היום מבחן בלשון של נשוא נושא וכל השיעמום הזה, ואני וחברה שלי השווינו אותו בסוף, ואז המורה שלי, עם השיער הכתום והאדום עם שורשים שחורים(בחיי שזה נראה מזעזע,היא נראית כמו פרסומת לאונג´-שיער כתום ובגדים שחורים כל הזמן)אמרה: "אם יש חשד להעתקה אני פוסלת מיד את המבחן"... והיא הסתכלה עלינו...בסוף שתינו קיבלנו 100, ככה שהיא לא ממש מתלוננת....

netaK

New member
הוא סקסי הוא סקסי

וכולם נכשלו...הוא עשה לנו את המבחן הכי קשה בשכבה אין לי מושג מה עשינו לו :(

מה לא עשיתם לו...

לדעתי זה מבחן התנקמות על המבטים שההומואיםוהבנות(*שיעול*נטע*שיעול*)שולחות ושולחים לו...

netaK

New member
חחח...גם כל שנה שעברה זה היה ככה

ושנה שעברה היה קל הוא שונא אותנו...ואני יודעת למה...

netaK

New member
אממ...סיפור ארוך ארוך

וכואב...היה בעיה בתחילת השנה בלה בלה...לא משנה

1Shir

New member
נטע, את משאירה אותנו במתח!

ודרך אגב, בן כן נראה טוב! ונטע, תהיי בריאה! ואל תקחי ללב!

netaK

New member
אתמול היה לי יום...קשה...מאוד....

מאוד מאוד מאוד מאוד... אבל על המורה שלי...עזבו סתם סיפור ארוך ועצוב, שגרר דיכאון מכל הצדדים המעורבים....

למעלה