אם נאי לא יהיהכאן

בת-עמי

New member
אם נאי לא יהיהכאן

ראתי את ההודעה של דקלה וחשבתי שיהיה מאוד חכם לכתוב לכם את זה אם ניא לי יהיה כאן הרבה זמן בלי להודיע זה סימן שאני מתה

eliasys

New member
בת-עמי תמשיכי להיות אופטימית

לא להיות פסימית, פסימיות מובילה לאוסון. ואסביר בקצרה יום אחד, למדתי קורס מסויים, ולידי ישבה אישה מאוד מעניינת, היא סיפרה לי שהיא אסטרולוגית. וביקשה לבקש את רשותי להכין לי מפת לידה. נתתי את הסכמתי מייד (מכיוון שהגברת קסמה לי מאוד). לאחר שקיבלתי את התוצאות, שהיו מאוד מעודדות, שאלתי אותה האם אהיא באמת מאמינה במי שהיא עוסקת. תשובתה הייתה כמובן כן. אם הוסיפה דבר שהיווה עבורי הפתעה לא קטנה. היא אמרה לי שאסטרולוגיה לא בנויה רק מניתוח הכוכבים, אלא גם מהתרשמות אישית ומעל ולא מעט פסיכולוגיה. והוסיפה עוד פרט מאוד מעניין. היא אמרה לי שאסטרולוג טוב, מדגיד את הדברים הטובים שבאדם, מכיוון שזה מדרבן אותו, באמצעות החשיבה וההתנהגות, לשאוף ליישם את התוצאות האסטרולוגיות. אם תצפי, בת-עמי יקירתי לרע, זה מה שיהיה ואם תצפי לטוב, זה אכן מה שיהיה. כי אם אנחנו מצפים לרע, הרי לא נעשה דבר וחצי דבר על מנת לשנות את הדברים. אך אם אנו מצפים לטוב אנו נכין את עצמנו לקראתו. זה כמו להיות מוזמן למסיבה, ולחשוב כל היום שהמסיבה תיכשל. אז תכיני את עצמך בת עמי למסיבה הגדולה, המסיבה שאנו נעשה הכל על מנת שתצליח. כשאורח הכבוד בה יהיה .... השלום,, אלא מי?

B.Shokor

New member
אל תדאגי בת-עמי..

אם תשמורי על עצמך - ואם לא תלכי למוות בשתי הרגליים שלך לא יהיה לך כלום! אוליי את רוצה למות ולהגיד ``זה הדין שלי - נכתב עליי למות?``.. חוץ מזה, מה את רוצה למות לפני שיתגשם החלום (השלום) שלך? תחשובי על זה בבקשה, החיים נהדרים, אל תסתכלי אלם מזווית אחת, ;) שלך ב.שוקר מ.הפורום

בת-עמי

New member
אתה יודע את זה טוה מאוד כמוני

ששלום הוא לא החלום שלי!!!!!!!!!!! אני יכולה לשמור על עצמי אבל מאוד יכול להיות שמהפיגוע הבא או מהירי הבא אני לא ינצל(כבר כמה פעמיפ הכדור פיספס אותי בכמה סנטימטרים וגם ניצלתי מכמה פיגועים) ויכול להיות שבפעם הבאה זה לא יקרה חוץ מזה אני ימות סימן שזה נגזר אלי אלא אם כן בן-אדם מתאבד ואז זה לא אומר שנגזר עליו

למעלה