בת-עמי תמשיכי להיות אופטימית
לא להיות פסימית, פסימיות מובילה לאוסון. ואסביר בקצרה יום אחד, למדתי קורס מסויים, ולידי ישבה אישה מאוד מעניינת, היא סיפרה לי שהיא אסטרולוגית. וביקשה לבקש את רשותי להכין לי מפת לידה. נתתי את הסכמתי מייד (מכיוון שהגברת קסמה לי מאוד). לאחר שקיבלתי את התוצאות, שהיו מאוד מעודדות, שאלתי אותה האם אהיא באמת מאמינה במי שהיא עוסקת. תשובתה הייתה כמובן כן. אם הוסיפה דבר שהיווה עבורי הפתעה לא קטנה. היא אמרה לי שאסטרולוגיה לא בנויה רק מניתוח הכוכבים, אלא גם מהתרשמות אישית ומעל ולא מעט פסיכולוגיה. והוסיפה עוד פרט מאוד מעניין. היא אמרה לי שאסטרולוג טוב, מדגיד את הדברים הטובים שבאדם, מכיוון שזה מדרבן אותו, באמצעות החשיבה וההתנהגות, לשאוף ליישם את התוצאות האסטרולוגיות. אם תצפי, בת-עמי יקירתי לרע, זה מה שיהיה ואם תצפי לטוב, זה אכן מה שיהיה. כי אם אנחנו מצפים לרע, הרי לא נעשה דבר וחצי דבר על מנת לשנות את הדברים. אך אם אנו מצפים לטוב אנו נכין את עצמנו לקראתו. זה כמו להיות מוזמן למסיבה, ולחשוב כל היום שהמסיבה תיכשל. אז תכיני את עצמך בת עמי למסיבה הגדולה, המסיבה שאנו נעשה הכל על מנת שתצליח. כשאורח הכבוד בה יהיה .... השלום,, אלא מי?