אם משעמם לכם...

גדעון היחידי

New member
מנהל
אם משעמם לכם... זה לא פורום שירה אך מעניינות התגובות אם יהיו השכיתו נא. . "שנות הששים" . השדות אבר אינם ירוקים כבשנות הששים. קמלה אהבתינו. זיכרון מחוייך כל שהוא, מעכב את תהליך ההתפוררות. עצוב עכשיו באמצע הקייץ ובסתיו, מה בסתיו יהייה ? ********************************* "שדות ירוקים" שיר של ארבעת האחים שהיה פופולארי מאד בשנות הששים.

גלי®

New member
../images/Emo45.gif שירה מקורית אני שמחה לקרוא גם כשלא משעמם לי... ברוך הבא אל פורומינו הקט...

מודה שאיני זוכרת ממש את מילות השיר "שדות ירוקים" האם זה "דיאלוג" עם השיר המקורי? אם כן אז אשמח לקרוא המקור ואם השיר המקורי הוא השראה אז....יפה מאוד. בסתיו? השדות חוזרים להוריק והפקעות מפריחות ..... נו...שכבר יבוא הסתיו:)

גדעון!,, איך ישעמם לנו אם אתה פה?:- ועוד זוכר את השיר הנפלא הזה,,,, .אם אתה רוצה שדות ירוקים.. בוא לגליל..אחרי הסתו הם יהו במלוא הדרם.. שבת שלום ומבורך לכולנו../images/Emo140.gif

גדעון היחידי

New member
מנהל
תודות בנות חמודות אתן גלי שלווה ושוש. אני נמצא במדייה זו היות שהשירה קוסמת לי מאד אין לי השכלה פורמלית בתחום גם איני חזק בשיכתוב בניקוד ובכאלה. אך יש לי דמיון אדיר, כושר בטוי לא רע ואני אוהב לכתוב תוכלו להציץ בפורום שלי בו כותבים שירי אהבה ואירוטיקה רכה ואולי תחפצו גם לכתוב מילה. הבהרה. השיר, עצוב בעיקרו כמו הסתיו מבחינתי. שלכת, רוח דרומית אביכה, חילופי מזג אוויר תכופים, תקופה הגורמת למחשבות ולתהיות. ואם עכשיו בקיץ עצוב, מה יהייה בסתיו ? שבת שלום http://community.msn.co.il/comm_forum_topics.asp?CommID=95&ForumID=3696

למעלה