אם משהו חשב מאיזה קליף התמונות האלו יש המשך בהודעה הבאה
ה ה מ ק ו ר י ת1 New member 19/3/05 #2 אז ככה אלו תמונות מהקליף ביטיפול סול אבל זה הגרסה הראשונה אבל שינו אותה. הרבה זמרים עושים את זה!!! מי שרוצה את הגריסה הראשנה שהכתוב לי לאייס 336611612
אז ככה אלו תמונות מהקליף ביטיפול סול אבל זה הגרסה הראשונה אבל שינו אותה. הרבה זמרים עושים את זה!!! מי שרוצה את הגריסה הראשנה שהכתוב לי לאייס 336611612
R r u t a t u t a New member 19/3/05 #3 אהלןןן טוב אני חדשה... קוראים לי רות אני בת 15.5 מהצפון... רק רציתי להגיד שהתמונה הזאת היא מהקליפ good life... זהו יום נעים לכולם!
אהלןןן טוב אני חדשה... קוראים לי רות אני בת 15.5 מהצפון... רק רציתי להגיד שהתמונה הזאת היא מהקליפ good life... זהו יום נעים לכולם!
ה ה מ ק ו ר י ת1 New member 19/3/05 #4 טעות .... בקליף גוד לייף הוא לבש חולצה ירוקה אני יכולה להביא לך את שני הקליפים אם את רוצה!!!!!!!!
R r u t a t u t a New member 19/3/05 #5 רגע... 1. לא ידעתי ששתי גירסאות לביוטיפול סול! אגב זה נחמד.. 2. אני אשמח לראות אותם! 3. טעות שללללייי.... סוריי!
רגע... 1. לא ידעתי ששתי גירסאות לביוטיפול סול! אגב זה נחמד.. 2. אני אשמח לראות אותם! 3. טעות שללללייי.... סוריי!