אם מישהי רוצה

OB4ever

New member
אם מישהי רוצה

לראות את מידסאמר מורדרס הפרק שאורלנדו השתתף בו Judgement Night הוא הופיע אתמול בערב ב23.15 לפי שעון אמריקה בהולמארק ארופה קרוב לוודאי שיהיה כאן ואם אני טועה אז יש לנו הולמארק ארופה חיחי..אין לי שמץ

Galadriel 3000

New member
מממ... לא, אצלנו זה הולמרק ישראל.

עובדה שכל הפרסומות בעברית ויש תרגום..

T u r n e r 1

New member
לאו דווקא

דווקא נראה לי שכן יש לנו הולמארק אירופה כמו שיש לנו mtv אירופה כפי שידוע לי הסדרה משודרת היום שיש ושידור חוזר יום שבת

אני גלשתי כבר כמה וכמה

פעמים באתר של הולמרק, כדי לראות אולי מתי יש את הפרק עם אורלנדו. וככה- נראה לי באמת שהולמרק אצלינו הוא עברי. כי גם כמו שגלדריאל (מיכל?
) אמרה אז יש כתוביות ועוד בכלל הפרסומות בעברית
וגם, כשנכנסתי לאתר הרשמי של הולמרק צ'אנל, יש מן אפשרות לבחור מקומות של שידור וביניהם יש את ישראל. ואז זה נכנס לאתר של ישראל של הערוץ ולפי מה שראיתי בכלל השידורים הם לא אותם שידורים וכל מיני. ככה שלפי דעתי הולמרק אצלינו הוא ישראלי..

דאמיט הבהלת אותי!!!! ../images/Emo2.gif

אני עכשיו כל שבוע רואה את הפרקים של מידסומר מרדרס ולא ראיתי פרק שהיה בו את אורלנדו. אז כשאמרת שהיה אותו חשבתי שפיספסתי פרק או משהו! (ועוד דווקא אותו..
) אניוואי, תודה על ההודעה! ואני ימשיך להסתכל כל שישי ושבת בפרקים, בתקווה שיהיה כבר את הפרק עם אורלנדו!
-וגם הסדרה לא רעה בכלל..
(מבטא סקסי אנגלי!!
)

T u r n e r 1

New member
כן אבל.......

גם ב mtv יש פרסומות בעיברית... טוב בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד זה שיש סיכויים שישדרו את הפרק הזה שוב...... ויסמין אני רואה שיש לנו משהו משותף- גם אני כל שבוע בודקת בהולמארק..... חחחח.....

אבל באמ טי וי

זה פרסומות ישראליות ששמים מדי כמה זמן. פרסומות שקשורות לתוכניות בערוץ עצמו הם ממש לא בעברית, לעומת הולמרק שהפרסומות שקשורות לערוץ ולתוכניות שיש בו הם בעברית.

למעלה