שבתפוז יש פורום שעוסק בבארמנים, משקאות או משהו כזה. שמה תוכל לקבל תשובה טובה ואולי גם עוד כמה טיפים טובים בקשר לקוקטלים שתרצה להכין. ואם תשאל את דעתי אז קוקטייל זה סתאאאם אין כמו בירה
בארץ נהוג למדוד משקאות בכוסות קטנות "שוטים" מה שנקרא כל שוט מכיל בדרך כלל בין 50 ל60 מיליליטר כאשר הנטייה היא יותר לכיוון השישים. 60 מיל הם "מנה) כאשר אומרים 1/3 גין אכן הכווונה היא לשליש "שוט" יש כמובן כלי מדידה לזה שבו בדרך כלל משתמשים כאשר יש קוקטלים מחומרים יקרים ולא רוצים לבזבז אלכוהול יקר אפילו בטיפה.
היא מיועדת למשקאות בעירבוב/בחישה כמו וודקה עם תוספות שמוגשות בצד. כוס הקולינס או הקוקטיילס שהיא דומה כמעט לכוס המרטיני רק יותר "גסה" מיועדת לקוקטיילים.
יש לי כל מיני כוסות לבירה [משליש ועד ליטר], שני סוגי כוסות שוטים, כוסות אולד-פאשן, שלא לדבר על כוסות יין [גם רגילות וגם גדולות במיוחד]. האמת דוקא הייבול אין לי ונראה לי שאני אקנה בקרוב.