אם מישהו עוד חי פה..

Princess Galush

New member
אם מישהו עוד חי פה..

אין לי משהו מיוחד להגיד, אבל ראיתי את מתן ואלמוג, למי שתוהה מה קורה איתם... מתן היה בחזרה של המופע שלנו בתור עוזר, ואלמוג היה במחולה ונכנס לחזרה של הלהקה שלי, ראה ריקוד שלנו והלך :) חחח, לא כאילו זה משהו מיוחד, זאת לא פעם ראשונה שאני רואה אותם, אבל הם דיי נעלמו אז סתם רציתי להגיד לכם.. הם חיים, נושמים, ורוקדים :)

חחח אני ראיתי את אלמוג במופע של

האקדמיה איזה מצחיק זה היה הוא צרח וצווח כמו ילד קטן

shookishmena

New member
חח

היה מופע יפה ממש מתן לא רקד אבל..הוא סתם היה חמוד כשהוא דיבר על הבמה

לא צרח על הבמה חח..../images/Emo6.gif

בסוף המופע הוא הלך לאיזה מישהי ועשה לה כזה אה אה אה וצחק וצרח חחחחח השתולל

Princess Galush

New member
כן

בואנה.. היא רקדנית מדהימה.. פי 100 מאחותה ומהרבה מהתוכנית.. לא שאחותה לא טובה- אני לא יודעת למה הצטייר בתוכנית שלירן לא יודעת לרקוד.. אני ראיתי אותה והיא רוקדת מדהים.

shookishmena

New member
כן

כפרע עליה! מה זה הקטע הקצר הזה??? עלתה לבמה ואחרי שניה זה נגמר! היא הייתה צריכה להעלות את הקטע הקלאסי שהיא רקדה במיה ארבטובה. הוא הרבה יותר יפה לדעתי!

Princess Galush

New member
בהמשך לזה..

אתמול הייתה לנו הופעה, ואחריה הופעה ללהקות הייצוגיות(נעורים ובוגרת) שבמופע הזה השתתפו כל המשתתפים מנולד לרקוד וגם אלה שניסו להתקבל(חוץ ממתן אני חושבת) וראינו את החזרות, יואו זה מדהים! אני ממליצה לכולם ללכת מתישהו למופע של הייצוגיות של מחולה.. אגב- אליאור(אחד מהגלגל הצלה) ואלמוג עשו את הריקוד מהתוכנית "עכשיו מעונן" של ליאור ורונה לי.. זה עם השולחן..
ומתן השתתף בקטע קצר בהופעה שלנו, ושנה הבאה הוא הולך להיות מורה של הג'אז והוא גם התקבל לאנסמבל בת שבע -למי שרוצה לדעת (זה מה ששוקי הופמן אמרה עליו בסוף ההופעה), ולירן תלמד את הפולקלור.. ואממ זהו.. אני חייבת להגיד שחוץ מאלה שבתוכנית יש עוד המון המון מוכשרים שאתם לא מכירים וחבל- אז לכו להופעות של מחולה :)

sheerush

New member
יואו איזה באסה

את לא מבינה איך רציתי ללכת!! אני גרה ממש רחוק מירושלים (זכרון יעקב, יודעת איפה זה?) לאמשנה הקיצר ממש רציתי וחיפםשתי פרטים ולא היה לי שום מושג איפה זה ובאיזה שעה ואיך מגיעים וכאלה וממש תכננתי ללכת ובסוף לא הלכתי אוףףףףף :( יש לכם מתישהו עוד הופעות? במיוחד לאלמוג....? :p

Princess Galush

New member
אהה..

אני מניחה שיהיו להם הופעות בקיץ, בכרמיאל נראה לי שהם יופיעו בטוח.. וההופעה הייתה ביום שישי בתיאטרון ירושלים.

shookishmena

New member
יש היום הורה בשרובר

אפילו שאלמוג וכל אנשי המחולה לא רוקדים יש לי הרגשה שהם באים לראות את חברים שלהם.

למעלה