אם מישהו מתעניין

פיסטוק16

New member
אם מישהו מתעניין

אז היום בעובדות החיים - סידרה קומית בערוץ 3 (לפני הקומדי סטור) אומנם אני לא רואה אותה רק כשאני מחכה לקומדי סטור אז בסוף הפרק ראיתי את ג`ורג` מפרופיילר - איש המחשבים היה לו שם תפקיד והוא נראה צעיר נחמד לראות אותו שם פיסטוק

~*~gaL

New member
זה לא קומדי סטור..

זה פרה פרה אם אני לא טועה. וחבל. אני חושבת שלא הצליחו בכלל להגיע לרמה של קומדי סטור בפרה פרה. אני יודעת שזה לא ממש נושא התגובה שאמור לבוא מההודעה שלך, אבל מה לעשות.. ;)

פיסטוק16

New member
נכון אבל אם כבר

באמת לא ממש ציפתי לתגובה להודעה ובמיוחד שלא כזאת אבל אם כבר אז פרה פרה באמת לא משתוים היום ראיתי וזה היה עלוב הם לקחו בדיחות ועשיו מהם קטע זה בבאמת עצוב.. אין כמו הקומדי סטור!!!!

חיפושיט

New member
בעיקרון

למי שזוכר, פרה פרה הייה אמור להיות הפיתרון הידידותי לילדים של הקומדי סטור, הסדרה הופקה עבור ערוץ הילדים אבל בכל מקרה, ילדים לא טיפשים,אם לא מצחיק אז הם לא יצחקו הסדרה גרועה ומנסים להצחיק בכוח.

טעות שלי....

קומדי סטור העונה החדשה הייתה בערוץ 2 ופרה פרה שודרה בערוץ 6 אבל אחרי כמה זמן היא ושדרה בשידורים חוזרים בערוץ 2 אני חושבת... נ.ב- כשהתוכנית מתחילה כתוב: "הקומדי סטור מציגים: פרה פרה" אז יש קשר לקומדי סטור....... יעל

חיפושיט

New member
כמו שטענתי בהתחלה

פרה פרה הייתה סדרת בת של הקומדי סטור, הפיתרון הידידותי לסביבה, עם א7תם כותבים, שחקנים פחות או יותר קבועים, אבל בגירסא מעודנת, לא ממש עבד

למעלה