אם מישהו מכיר

רי י צ

New member
אם מישהו מכיר

את חוות הפארק ברמת גן..... אני רוכבת שם ורציתי לדעת אם יש כאן עוד מישהו שרוכב...

רי י צ

New member
היי

סורי שעניתי באיחור אבל לא נכנסתי כמה ימים אני רוכבת אצל טלי...מתי את רוכבת?

היום רכבתי../images/Emo13.gif

והמדריך עשה לנו תחרות!! כמו מירוץ שליחים כזה..היינו 2 קבוצות, ואני הייתי על סוס אחד שהוא לפעמים לא זז והיום הוא לא זז לי... ובגללו הפסדנו...
אבל לא נורא הוא עדיין חמוד...
נועה

רי י צ

New member
לקרמבואית@1

הייאצל מי את רוכבת אני רוכבת אצל טלי ועל מי רכבת? רחלי

לרייצ

בד"כ אני רוכבת אצל ברברה אבל היא טסה לחו"ל אז חמדה מחליף אותה!!!! אז היה לי שיעור איתו.. והייתי על בלאנקו..
תראי יכולתי להיות על פאקו והחלפתי לבלאנקו ... אני לא מאמינה איזה טעות עשיתי... בסוף רק בגללו הפסדנו...
אבל לא נורא... באיזה יום את רוכבת?
נועה

רי י צ

New member
לקרמבואית@1

אמממ....אני רוכבת ביום שישי אצל טלי....ואיזה קטע הריי הן שתיהןן נסעו אז הייתי אמורה לרכב עם חמדה אבל הוא היה חולה אז הוא הלך אז רכבנו עם לאון...והייתי אמורה להיות על בלנקו ולמזלי מצאתי עם מי להחליף והחלפתי לפאקו....בדיוק ההפך ממך ויש לי עוד שאלה למה החלפת מפאקו לבלנקו?!?! ד"א אני רוכבת בחמש מתי את?

לרייצ

אני רוכבת בד"כ בחמש, אבל העבירו לנו את הקבוצה לארבע... ולמה...כי רק פעם אחת רכבתי על פאקו, ובקאנטר שלו הוא פתאום סובב את הראש שלו הצידה וחתך בקאנטר את כל המגרש!!!! הוא ממש משך אותי... ומאז אני לא אוהבת אותו כ"כ... וחשבתי מי יודע אולי יהיה נס ובלנקו יהיה יותר טוב.... אבל זה לא קרה... עם לאון? הוא גם מדריך טוב!!! מה הוא עשה לכם?
נועה

למעלה