אם מישהו כאן!

SofyTofy

New member
אם מישהו כאן!

נורא רציתי לספר לכם על הפגישות עם סופי ודניאלה....... אבל התמונות לא עולות לי!!! אז בקיצור, על דניאלה אני אתעכב עוד קצת.. כי היא (בלי להעליב) טיפונת פחות מעניינת אותי... ובקשר לסופי (שעליה אני חולה בטירוף-אבל אני חושבת שכבר אמרתי את זה כאן כמה פעמים...), ליחצו כאן ותגיעו לאתר שלי.. לכו לעמוד האחרון (הפגישה עם סופי!) ותוכלו לראות שם תמונות ואת כל ההסבר המלא.. מחר (או מחרתיי---אני לא מבטיחה!) אני יסביר לכם הכל בפרטי פרטים כאן בפורום, וגם על דניאלה (שאגב, הופתעתי ממנה לטובה).

SofyTofy

New member
אופס.. טעות.. כנסו לכאן!

העתק של ההודעה, הפעם עם הקישור: נורא רציתי לספר לכם על הפגישות עם סופי ודניאלה....... אבל התמונות לא עולות לי!!! אז בקיצור, על דניאלה אני אתעכב עוד קצת.. כי היא (בלי להעליב) טיפונת פחות מעניינת אותי... ובקשר לסופי (שעליה אני חולה בטירוף-אבל אני חושבת שכבר אמרתי את זה כאן כמה פעמים...), ליחצו כאן ותגיעו לאתר שלי.. לכו לעמוד האחרון (הפגישה עם סופי!) ותוכלו לראות שם תמונות ואת כל ההסבר המלא.. מחר (או מחרתיי---אני לא מבטיחה!) אני יסביר לכם הכל בפרטי פרטים כאן בפורום, וגם על דניאלה (שאגב, הופתעתי ממנה לטובה).

actress

New member
איזה תמונות מהממות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהבתיייייייי
כל הכבוד
איזו חמודהההההה.

למעלה