אם מישהו יכול לתת לי.. את התמונה של גוקו עושה ספיריט בומב זאתי שגוקוססג' פירסם ליםני כמה זמן !
O only tita New member 22/3/05 #1 אם מישהו יכול לתת לי.. את התמונה של גוקו עושה ספיריט בומב זאתי שגוקוססג' פירסם ליםני כמה זמן !
ר ראובן המלאך 19 New member 22/3/05 #2 אוהוו כמה זמן לא שמענו ממך.. מה קורה אחי? נעלמת קצת,התגעגנו...
ר ראובן המלאך 19 New member 22/3/05 #3 אוהוו כמה זמן לא שמענו ממך.. מה קורה אחי? נעלמת קצת,התגעגנו...
O only tita New member 24/3/05 #8 את השניה אבל הוא לבד ואתה חייב לתת לי את המסנג'ר או איי סי שלך להסביר לי איך עשיתה את ההילה שיוצאת ממנו
את השניה אבל הוא לבד ואתה חייב לתת לי את המסנג'ר או איי סי שלך להסביר לי איך עשיתה את ההילה שיוצאת ממנו
O only tita New member 24/3/05 #10 אני מיתכוון התמונה רק שלו בלי הרקע ואם אפשר גם את של הרקע בניפרד אני צריך שתי תמונות אחת שלו לבד ואחת של הרקע לבש ! והנה המסנ'ר שלי תוסיף אותי [email protected]
אני מיתכוון התמונה רק שלו בלי הרקע ואם אפשר גם את של הרקע בניפרד אני צריך שתי תמונות אחת שלו לבד ואחת של הרקע לבש ! והנה המסנ'ר שלי תוסיף אותי [email protected]